Precoro Inc.

Київ, Варшава (Польща), Нью-Йорк (США)

30 вересня 2021 12:05

Tetiana Khomenko, Customer Success Manager в Precoro

Від своєї першої роботи я очікувала всього — негнучких годин, неприємну атмосферу та ставлення, нелюдських умов праці тощо. Але, на щастя, я потрапила саме до Precoro :)

З самого першого дня я зрозуміла, що це компанія, яка дбає про людей — як про клієнтів, так і про своїх працівників. Коли у мене щось не виходить, мені надають фідбек і підтримку, допомагають порадою та прикладом. До моїх пропозицій дослуховуються, незважаючи на те, що я новенька і маю дуже небагато досвіду. Менеджмент на найвищому рівні — все базується на взаємоповазі і підтримці!

У Precoro завжди є простір для розвитку, оскільки кожне завдання є по-своєму унікальним. Завдання challenging, завжди цікаві та вимагають нестандартного підходу. З кожним кроком, який ви робите, ви відчуваєте свій вклад у продукт, навіть якщо ви максимально далекі від програмування чи будь-яких технічних спрямувань. Одним словом — нудно не буде :)

Офіс настільки комфортний, що неіронічно сприймається як другий дім — на роботу зранку хочеться не просто йти, а бігти, а під кінець робочого дня з нього не хочеться тікати поперед власного визгу, тому що все зроблено для того, щоб працівникам було класно і комфортно.

Окремим пунктом хотілося б зазначити лояльність та бажання працювати з новачками — Precoro це не та компанія, де вас розвернуть на порозі, бо у CV немає інформації про попередню роботу. Навпаки — якщо у вас бачать потенціал, вміння прислухатися до фідбеку та бажання вчитися, вас візьмуть під крило та створять вам ідеальні умови для початку кар’єрного шляху.

Підсумовуючи, хочу сказати, що попадання в Precoro це найкращий сценарій початку моєї кар’єри з усіх, що я могла уявити. Дякую за довіру!

А тим, хто цікавиться вакансіями — однозначно раджу пробувати :)