Postindustria

Львів, Миколаїв, Херсон, Лос-Анжелес (США), Спліт (Хорватія), Бар (Чорногорія)

Проходив співбесіду в Pi.
Одразу кажу — не взяли :)

Але захотілося залишити відгук, бо компанія склала дуже добре враження.
Всі 3 співбесіди були на дуже високому рівні, дякую HR та «техничним» інтерв’юєрам.
Насправді, на найкращому рівні що я бачив.

Щодо співбесіди з HR — інформація була подана дуже прозоро, системно та зрозуміло, була можливість як послухати про компанію, так і розповісти про себе, ідеальній баланс.

Стовно техничних інтерв’ю — дуже круто. Питання здебільшого не паттернові, тобто над складом запитань справді попрацювали і вони були дуже влучні. Інтерв’юєри були дуже френдлі та намагалися підказувати (тільки в ті моменти коли це справді було потрібно), але так щоб насправді не відповісти за тебе, а змусити згадати інформацію, котру колись отримав :)

Сам пайплайн пройшов доволі швидко трошки більше тижня від першої співбесіди до фінальної відповіді.

На мій погляд процес хайрінгу — це обличчя компанії.
Pi поважає своїх кандидатів та їх час, ставиться дуже емпатично та з розумінням що співбесіда є стресом.

Найскладніша та найприємніша співбесіда за 6 років досвіду, дякую.
Бажаю компанії успіхів і сподіваюсь одного дня повернутись :)

Олексій, дякую. Дуже приємно отримати такий фідбек. Ми раді, що процес хайрінгу в нашій компанії залишив приємні враження. Сподіваємось на співпрацю з вами у найближчому майбутньому.

Я співпрацював з Pi від 2014 року до 1.04.2022.

Розпочну з плюсів:
1. Компанія стабільна, фінансові надходження завжди були вчасними.
2. Компанія надає свого бухгалтера.
3. 100% компенсація уроків англійської мови.
4. 10000грн мед. страховка.
5. Зручний офіс в Херсоні.
6. В компанії достатньо дружня атмосфера. Є місце відпочинку, (теніс, приставка...)

Мінуси:
1. Компанія не компенсує відпустку коли людина звільняється. У мене так згоріло 10 днів відпустки не зважаючи на те що я працював більш ніж 8 років.

Работаю тут с 2014 года.
Дружные люди, стабильные проекты, интересные бенефиты. Компания не маленькая но с теплой атмосферой.

Работаю здесь уже 7 или 8 лет, точно и не скажешь, подкупает хорошая атмосфера в компании и возможность работать в удобном для себя графике и месте. Удачное расположение офиса в центре города и компенсация на уровне лидеров отрасли в регионе. Есть возможность работать и обучаться с профессионалами в команде, при желании сменить направление или проект, компенсация английского. В целом компания которая сохранила человеческое лицо и ламповую атмосферу.

Підтримали: Volodymyr KlymniukBohdan Danylchenko

Отличная компания с хорошим выбором проектов в любом направлении, где можно поучаствовать (будь то iOS, Android, Web и т.д.) Менеджмент заслуживает отдельной заслуги, т.к. работать приятно на любом уровне иерархии компании, много хороших специалистов. Ну а корпоративы — это отдельная песня; как минимум ради них здесь стоит поработать.

Підтримали: Eugene Dorfman

Это мое второе место работы, и я всем очень довольна. В свое время немного походила по собеседованиям в разные компании, и, на мой взгляд, PI предоставляет одни из лучших условий работы среди айти-компаний Николаева.
Отличная дружеская атмосфера, не мало плюшек, способствующих росту и развитию. Неплохой соц.пакет, начальство всегда открыто к диалогу и улучшениям. Удобный график работы. Мне все нравится :)
Из минусов — хоть офис и в центре, лично мне до него не очень удобно добираться.

Работа в компании способствует моему профессиональному росту