20 травня 13:06

Злата Потапова

Подала своє резюме на вакансію Customer chat support manager через work.ua, в той же день через Телеграм зі мною зв’язалася HR, надіслала тестове завдання, яке було виконано та надіслано за допомогою Гугл форми. У відповідь — закрита вакансія, жодного фідбеку по тестовому та видалена переписка в Телеграмі. Абсолютно непрофесійна поведінка.

Доброго дня, Злато
Дуже шкода, що у вас склалося таке враження про нашу компанію. Мушу зазначити, що рекрутер писала вам у Вайбер, в телеграмі комунікацію від нашої компанії ми з вами не проводили. Рекрутер надіслала вам тестове завдання з поміткою, що скомунікує з вами у випадку вірно виконаного тестового завдання протягом п’яти робочих днів. На жаль, ми отримали незадовільні відповіді на тестове завдання, тому залишили за собою право не писати вам повторно, оскільки попереджали вас про це.

У будь-якому випадку, дякую вам за відгук. Це дійсно цінно, бо ми зможемо покращити свою роботу і зробити процес найму в компанії більш прозорішим і комфортнішим для наших кандидатів.