15 березня 2023 11:28

Alina Furtune, QA в Astound Digital

Компанія просить знання англ на рівні Intermediate, по факту потрібні знання російської.

Еплаїлась на посаду QA. Було відмовлено у наступних кроках, так як була необхідність спілкуватись російською з колегами з інших країн. Варіант англ їм не підходить.

Підтримали:  angry bird

Аліно, добрий день! Дякуємо за відгук та можливість роз’яснити питання, яке може виникнути у інших кандидатів.

Наша компанія має чітку проукраїнську позицію, україномовних співробітників та не співпрацює з росіянами. Проте, у складі девелопмент команд також працюють інженери з Казахстану та Узбекистану, тому сьогодні командні мітинги дійсно проводять російською мовою. В особистому спілкуванні кожен член команд вільний обирати мову, якою йому зручно спілкуватись.
Розуміємо, що наш поточний формат може не відповідати очікуванням всіх кандидатів, тому акцентуємо на цьому на початковому етапі спілкування.

Англійська мова є однією з вимог до кандидата, оскільки документація формується англійською мовою. Насьогодні у нас англомовні девопс та бухгалтерська команди, кілька інженерів та дизайнер, а в довгостроковій перспективі ми розглядаємо формування англомовних девелопмент команд.

Нам шкода, що між нами виникло непорозуміння і сподіваємось, що ви знайдете вакансію, яка відповідатиме вашим очікуванням.

Підтримали: Eduard NarolskyiKateryna Bilkovets