Працюю тут трохи менше року і можу сказати, що компанія -це справді комфортне місце для роботи. Колеги класні, кожен на своєму місці, завжди готові допомогти, коли це потрібно. Керівництво адекватне, відкрито комунікує з працівниками, слухає та ЧУЄ їх, ділиться планами та підтримує розвиток команди.
Офіс великий і світлий, завжди є кава та смаколики, хоча більшість працює віддалено. Періодично організовують тематичні зустрічі з обідами. Це допомагає краще познайомитися з колегами та створює дружню атмосферу. Приємний бонус — компанія оплачує курси англійської мови, що мотивує розвиватися. Зарплата виплачується завжди вчасно.
Як інспектор з кадрів я залучена до процесу офбордингу й можу сказати: багато про що говорить те, як роботодавець прощається зі співробітником. І тут це завжди відбувається цивілізовано та коректно, незалежно від причини звільнення.
Також у компанії є бронювання від мобілізації, і неодноразово допомагали співробітникам у питаннях з ТЦК.
Хоч я безпосередньо й не залучена до роботи з продуктом,але бачу, з якою швидкістю він розвивається та вдосконалюється. Це справляє враження і додає впевненості в майбутньому компанії.
Мені тут працювати комфортно і спокійно: ніхто морально не тисне, немає страху помилитися. Тому можу щиро рекомендувати цю компанію як надійного роботодавця.

Підтримали: Yuliia LutsenkoOleksandr Dzhedzhula

Іро, дякуємо за твій фідбек!
Цінуємо твою працю та раді, що ти з нами в Poklyk 💛

Перейти до дискусії

Я працюю в компанії вже 2 місяці, тому хочу залишити свій відгук про найм, комунікацію, процес онбордингу та подальшу роботу.

З самого початку враження були лише позитивні — від детального опису вакансії та спілкування з рекрутером Юлією до технічного інтерв’ю з Сергієм (Backend Technical Lead).
Особливо сподобалися професіоналізм та тепла, дружня атмосфера під час кожної співбесіди.
Не було жодних суто теоретичних чи «каверзних» запитань, усе по суті та по темі — і це дуже важливо.

Швидкість зворотного зв’язку теж вразила: вона значно вища, ніж у багатьох інших компаніях, де я проходив співбесіди.
Щодо онбордингу, то він тривав близько тижня. Вперше побачив, що для цього процесу виділяється окрема людина, яка допомагає зрозуміти продукт, процеси та швидко відповідає на всі запитання.
Єдине побажання — трохи знизити темп подачі матеріалу, щоб була можливість краще все засвоїти.

По продукту можу сказати, що є певна легасі-частина, але паралельно активно застосовуються сучасні технології в нових розробках.
Те, що ще не оновлено, вже у планах на рефакторинг — і це добре.

Наприкінці хочу відзначити команди компанії: вони великі, сильні та справді професійні.
З першого дня колеги демонстрували готовність допомогти та поділитися досвідом.

Ілля, щиро дякуємо за теплі слова та конструктивний фідбек 🙌 Ми завжди відкриті до вдосконалень, цінуємо твій внесок і дуже раді, що ти з нами 💙

Перейти до дискусії

Хочу поділитися своїм враженням від процесу співбесіди в Poklyk. Він був організований дуже добре.

Спілкування з Юлією, рекрутеркою, було ефективним і приємним. Вона надавала всю необхідну інформацію вчасно і відповідала на запитання чітко.

Співбесіда з Романом, тімлідом, пройшла конструктивно. Ми змогли детально обговорити вимоги до позиції та мої компетенції у комфортній атмосфері.

Загалом, процес найму в Poklyk залишив позитивне враження завдяки прозорості та професіоналізму команди.

Андрію, привіт!
Щиро дякуємо за твій відгук — нам дуже приємно отримувати такий фідбек 💛
Ми завжди прагнемо, щоб взаємодія з Poklyk була максимально ефективною, прозорою та приємною.
Твої слова, це величезна мотивація для нас 🙌

З найкращими побажаннями,
команда Poklyk 🚀

Перейти до дискусії

Хочу поділитися своїм досвідом роботи з Марією, Head of Marketing, під керівництвом якої я мала можливість працювати рік.

Марія — це лідер, який надихає та мотивує. Вона завжди справедлива і ретельно досліджує кожне питання до самого коріння, що забезпечує точні та ефективні рішення. Це людина, яка не боїться йти на ризики і готова надати максимальну підтримку для сміливих та амбітних ідей, що створює середовище для інновацій і розвитку. Її відкритість до дискусій робить розмови аргументованими та конструктивними, сприяючи продуктивній співпраці.

Водночас Марія залишається людяною, завжди готовою надати необхідну підтримку: чи то дружня порада, чи мотивуючий поштовх. Її професіоналізм у сфері маркетингу, широка обізнаність і відкритість до нових ідей роблять її безцінним керівником, який дійсно вміє слухати і чути своїх підлеглих.

Я щиро вдячна за минулий рік, за той весь досвід, який здобула під її керівництвом і за величезну підтримку, що давало змогу робити значно більше, ніж я могла від себе очікувати.

Працюю в компанії більше півроку. Дуже приємні враження! Компетентний менеджмент, живий продукт який активно розвивається. Широка географія клієнтів. В офісі постійно смаколики, тематичні місяці, лаундж зони. Для тих хто готовий працювати на результат гарне місце з гарними умовами!

Дорогі друзі, маємо чудові новини для вас!
З великою радістю повідомляємо, що наша команда змінює свою назву з Orderry на Poklyk!
Це важливий крок у розвитку та вираженні наших цінностей, адже для нас «Poklyk» — це не просто слово, а відображення нашого покликання створювати щось велике, унікальне та важливе.
Ми віримо в те, що кожен з нас має свій особистий поклик у цьому світі, і ми об‘єднуємося як команда, щоб зробити продукти, які роблять світ кращим.
Ще трошки деталей щодо наших акцентів та ідей з новим ім‘ям Poklyk!
Work. Speak. Click.
Work: Ми віримо в те, що робота повинна приносити задоволення та бути викликом для розвитку. Покликання до праці, яка надихає та робить нас кращими.
Speak: Вільний обмін ідеями та взаєморозуміння важливі для нашого успіху. Ми віримо в силу спілкування та відкритості, що дозволяє нам досягати великих висот.
Click: Наша інноваційна філософія об‘єднана в одному кліку. Ми розробляємо продукти, де кожен клік — це крок до вдосконалення та зручності. Все в «один клік» — так просто, так ефективно.
А те, що слово «Poklyk» співзвучно з «click» в англійській мові, це не просто випадковість — це наше покликання змінювати та створювати продукти, які легко та швидко відкривають нові можливості.
Зараз, більше ніж коли-небудь, ми відчуваємо силу нашого об‘єднання та впевненість, що разом ми здатні на неймовірні речі.
Доєднуйтесь до Poklyk Team! Let’s create the future together!

В основному відгуки пишуть, коли звільняються, але війна навчила не відкладати на потім 🙄

У 2020 ми з компанією пережили ковід, локдаун і часи, коли здавалося, що все життя перевернулося. Ми показували один одному в зумі спечені чізкейки, намальовані картини по номерам і пили у тематичних віртуальних барах по вечорам.

У 2022 ми разом пережили початок війни, коли весь наш крихкий, так тяжко відбудований за минулий рік світ знову розвалився, і ми разом збирали його по шматочкам. Краще за все про компанію розкаже той факт, що в офісі під час блекаутів можна було зустріти колишніх колег, для яких тут завжди залишаються відчиненими двері і знайдеться зайва розетка для зарядки ноута.

Були хороші корпоративи, складні релізи, довгі специфікації, величезні макети. Я рада, що колись з двох оферів прийняла саме цей — він познайомив мене з чудовими людьми і я прекрасно провожу свій вже 5-ий рік у компанії. Дякую <3

Крутий продукт який постійно оновлюється. Круте керівництво і круті співробітники які показали своє ставлення в скрутні часи для всіх, і продовжують це робити.Крутий офіс, смачна кава)
Працюю майже 3 роки

Підтримали: Viktoriia LesiukOleksandr Dzhedzhula

Проработал в компании 2.5 года, остались только положительные эмоции.
Крутая продуктовая компания с отличным колективом. Ребята всегда подскажут и научат, главное желание)
ЗП всегда своевременно.
Есть корпоративы, тимбилдинги и т.д.)
Карьерный рост, в моем случае с support в QA. Пример не единичный, очень много ребят выросли внутри компании.
Желаю компании новых достижений и побед)

Хорошая продуктовая компания!
За время работы сталкивалась с интересными задачами и незаменимым опытом.
Orderry — это:
— команда профессионалов, которые готовы генерировать новые идеи для развития бизнеса;
— большая дружная семья;
— коллеги всегда поделятся своими знаниями и опытом. Вы можете обратиться за помощью к любому сотруднику из любого отдела, будь то Junior или CEO;
— корпоративный английский;
— своевременная заработная плата.
Присоединяюсь и полностью поддерживаю предыдущие положительные отзывы :)

На данный момент работаю в компании.
В офисе комфортно работать, возле метро (3 минуты пешком- реально). Коллектив дружелюбный и приятный. По зарплате — все что проговорили при приеме на работу оправдалось. Официальное трудоустройство.
Есть приятные бонусы: больничный без справки, возможность изредка работать из дома. Есть все необходимое- канцелярия, кофе, чай, конфеты, водичка,чистая кухня со всем необходимым. Возможность заработать бонусы есть.
Приятный топ-менеджмент, который на стороне сотрудника — главное не стесняться и говорить о своих проблемах или запросах (Руководство не телепаты=), чтоб читать мысли, но очень отзывчивые)).

Я рекомендую работу в Ремонлайн. Просто при собеседовании нужно все выяснить для себя и быть открытыми к общению. Есть корпоративы, поздравления с днем рождения и много приятных плюшек. Компания организовывает обучение английскому. Есть возможность развиваться, предлагать идеи.

Желаю компании и всем сотрудникам новых успехов!!!

Остались очень приятные эмоции после собеседования, это было комфортно и ненавязчиво, Марк создал комфортную атмосферу беседы, без прессинга и неловкостей, направлял, подсказывал, пропускал вопросы которые вызывали затруднение, пытался понять мышление закрывая глаза на некоторые ошибки.

Проработал в компании чуть больше полутора года и могу сказать, что опыт и знания, которые я получил здесь просто неоценимы. Благодаря сильной команде, я ощутимо прокачал как профессиональные навыки, так и личностные качества. Опишу несколько преимуществ работы в этой компании:

1. Огромный, светлый, современный офис в 5-ти минутах от метро.
2. Всё что нужно для работы компания тебе предоставит. Пайчарм лицензионный тоже предоставят если надо ;)
3. Ощутимый вклад в продукт. Ты видишь свой вклад в продукт в первые же месяцы работы. Приятно иногда зайти на сайт и ощущать чувство гордости за проделанную тобой работу.
4. СЕО компании — часть команды. Человек, который не только может ответить тебе на все вопросы по продукту, но и подсказать своё видение решение той или иной задачи. Более того он побуждает тебя задавать эти самые вопросы.
5. Молодая команда профессионалов, что побуждает тебя к развитию и улучшению каждый день.
6. Пересмотр ЗП не через какой-то абстрактный период, а по результату и вкладу в продукт.
7. Качество кода и щепетильность к разработке. Синергия читаемости и производительности...почти везде... :D

Желаю всей команде Orderry процветания и достижению своих целей! Рад был работать вместе :)

Работа в компании Orderry оставит у вас положительный отпечаток:
1. Дружелюбный коллектив.
2. Команда профессионалов, при этом возраст не главный критерий, есть и 40+ и 50+. Если вы специалист своего дела — вам всегда рады.
3. Несмотря на то, что компании уже 6 лет, она еще активно развивается. Только за последний год был сформирован отдел маркетинга, сопровождения, изменен подход в организации работы отдела поддержки с одной линии на три.
4. Доступность руководящего состава, вы в любой момент можете подойти напрямую и задать интересующий вас вопрос и получить ответ.
5. Большой светлый офис в двух минутах ходьбы от метро с одной стороны и парка Партизанской славы с другой.
Хорошей работы :)

Вкратце опишу почему остановил свой выбор на Orderry и работаю в ней около года. В каждой компании есть как плюсы, так и минусы. И вот плюсы:
1) Поддерживается и поощряется стремление развиваться.
2) Офис находиться близко к метро.
3) Отсутствие бюрократии — возможность задать любой интересующий вопрос СЕО напрямую.
4) Возможность непосредственно влиять на проект.
5) Компания постоянно расширяется за счет органического роста.
Всем, кто хочет работать в отличном коллективе, который способствует профессиональному росту — Welcome!

Orderry — продуктовая компания, создающая лучший в своей нише облачный сервис для учета и автоматизации бизнеса в сфере услуг. Работаю в компании уже 10 месяцев Email-маркетологом. Условия работы отличные:
— большой комфортный светлый офис в 2-ух минутах ходьбы от метро,
— дружный коллектив,
— интересные задачи, и свобода действий в выборе подходов их решений,
— обучение и постоянное совершенствование своих навыков,
— ЗП всегда вовремя,
— кофе, чай, вода и конфетки всегда в наличии :)
— интересные тимбилдингы и корпоративы.
В общем, рекомендую! :)

Проработал в компании 2,5 года и вырос там от обыкновенного junior до QA Automation.
Очень дружный и приятный коллектив, всегда творческая рабочая атмосфера. С начальством абсолютно непринужденная атмосфера в деловом и в нерабочем общении. Стартап постоянно растет и развивается. Всегда есть много возможностей реализовать себя и вырости как специалист, получить новые знания и навыки в процессе работы.
Orderry находятся в большом и светлом офисе. И с кофам и печеньками там все как положено :)