31 жовтня 2023 5:13
У мене була можливість працювати в Point2Web в другій половині 2021 та першій половині 2022.
Із першого дня я перебував у мотивованому та захоплюючому середовищі, де робота не лише була продуктивною, але й веселою. Мої колеги були працьовитими та розумними, і завдяки ним робота ставала не тільки результативною, але й заохочувала до навчання та професійного зростання. Компанія надавала комплекс бенефітів, смачну їжу, а також мої улюблені «Wine Friday» та змагання в FIFA.
Під час перебування в компанії мені випала нагода працювати з цікавими нішами та досліджувати нові платформи, такі як TikTok та інші. Я здобув цінний та захоплюючий досвід спільної роботи з графічними дизайнерами, копірайтерами та творцями контенту. Також, що мені особливо подобалося, — це те, що компанія не припиняла пошуку нових підходів, технологій та систем. Керівництво було гнучким та надавало необхідні інструменти та ресурси для ефективної роботи. Мій досвід був дуже насиченим, і я вдячний за можливість працювати тут.
Єдине, чого іноді бракувало, так це можливості більш колективного прийняття рішень у деяких ситуаціях. Незважаючи на це, співпраця та комунікація з керівництвом завжди були відкритими та дружніми.