Point2Web

Київ, Торонто (Канада)

29 червня 2023 13:58

Yuriy Byron, Senior Content Strategist в OneCoreMedia

Коротенько, але по-суті.

Запропонували поспілкуватися, потім тестове — але є досить важливий нюанс.

Останнім часом, коли до мене звертаються рекрутери, я роблю тестові за донат на ВСУ. Мені практика, ВСУ користь, компанії не складно.
На жаль, керівництво відмовилось від такої пропозиції. Мабуть у Талліні, де зараз знаходиться компанія, це не є важливим.

Що до тестового — воно у форматі Word файлу... GoogleDocs?))) сам зміст хаотичний і малозрозумілий.

В цілому, все ввічливо але враження залишилось досить негативне.

NB: *In my humble opinion.

Підтримали:  Марія Dziubina

Вітаю, шановний Юріє!
Дякую за ваш відгук і відкритість у висловленні своїх думок. Ми завжди цінуємо зворотний зв‘язок від наших кандидатів, оскільки він допомагає нам удосконалювати наші процеси та покращувати досвід кандидатів.
Під час листування ви зауважили, що тестове потребує удосконалення, чим наша команда якраз і займалась на момент проходження вами тестового завдання, тобто той варіант, який був у вас, наразі в компанії більше не використовується.
Стосовно вашого коментаря щодо доцільності плати за тестове (у даному випадку доната) — донати у нашій компаніїї наразі не використовуються як заохочення за зроблене тестове завдання, але ми обов’язково візьмемо до уваги ваші побажання для подальшого удосконалення процесу.
Дякую ще раз за приділений час!

Це не мої побажання чи забаганки, це реальна можливість допомоги ЗСУ... і це важливо, більше ніж тестові. Як би не хлопці, то було би не до тестових.