Хелоу
PM_ON допомогли мені знайти класну роботу за 1 співбесіду без тривалих пошуків
Історія: на той момент я мала 2 роки досвіду роботи як ПМ, але хотіла щоб людина з серйозним бекграундом в сфері менеджменту допомогла мені обʼєктивно оцінити знання
Побачивши цікаву вакансію, вирішила спробувати свої сили. Співбесіда була комфортною, мені задавали різні питання по теорії, практиці, кейси — і дали розгорнутий фідбек після. Роботу я отримала. Сапорт під час випробувального терміну був корисним
Хочу додати, що була і є учасником комʼюніті Анни і рада що у мене є можливість читати і ділитися досвідом з іншими менеджерами та людьми що працюють в суміжних сферах
Привіт!
Хочу залишити відгук про співпрацю з компанією PM-ON, що допомогла мені швидко та легко знайти наступне місце роботи з яким у мене стався метч. Співпраця з Ганною залишила лише найпозитивніші враження! Працювати з нею було легко та приємно, адже вона має справжній талант знаходити ідеальне місце, яке відповідає твоїм вмінням та побажанням. Її рекомендації щодо можливих напрямків розвитку в роботі виявилися дуже влучними та корисними. Завдяки її допомозі я легко і швидко знайшла роботу у компанії, яка мені дійсно подобається і де я знайшла спільну мову з колективом. Я щиро вдячна за чудовий сервіс та високий рівень професіоналізму. Ганна — справжній фахівець у своїй справі!
Привіт!
Хочу залишити відгук про співпрацю з компанією PM-ON, яка фактично стала моїм квитком у світ IT.
По-перше, варто відзначити, що комунікація з Ганною на кожному етапі (від знайомства до менторства) — це окреме задоволення! Вона завжди дає вчасні та вичерпні відповіді, розгорнутий фідбек, створює підтримуюче та безпечне середовище для кандидатів.
По-друге, сам процес співпраці побудований максимально прозоро та просто: попередня комунікація у чаті та співбесіда, де Гання дає розгорнутий та об’єктивний зворотній зв’язок щодо резюме, скілів, підказує що можна покращити, тощо; чіткий опис вакансій та вимог для конткрентих компаній, а отже розуміння з ким планується співбесіда та як краще себе там подати; Ганна постійно дає апдейти щодо етапів співбесід, фідбеку компаній.
Завдяки такому підходу я ні разу не відчула тривоги чи стресу щодо того, а чи відпишуть мені та чи пояснять причину відмови у випадку, якщо це станеться.
По-третє, Ганна робить все, щоб стався той самий метч, і це дійсно прцює. На момент, коли я отримала офер, компанія, що мене найняла, відповідала моїм очікуванням, а робота приносила суцільне задоволення.
Ну і last but not least: під час випробувального терміну Ганна менторила мене. Завдяки цим щотижневим сесіям з таким крутим спеціалістом я змогла швидко інтегруватися у робочі процеси, уникнути багатьох неочевидних для мене, як для світчера, помилок та мати можливість задавати всі питання, та отримувати всі необхідні мені відповіді. Це дуже допомогло мені почати свою кар’єру проектного менеджера та поринути у світ ІТ.
Я щиро рекомендую PM-ON, адже Ганна професіонал свої справи і звернувшись до неї ви можете бути впевненими, що ви у правильних руках!
Всім привіт!
Хочу залишити відгук про мою співпрацю з компанією PM-ON, бо це насправді краще, що зі мною траплялось під час пошуку роботи.
Перше, внутрішнє інтервʼю з Ганною було по відчуттям дуже легким, приємним та у той же час дуже змістовним. Ми обговорили базові питання стосовно проектного менеджменту та ситуації, які можуть виникати під час роботи над проєктами. Формат інтервʼю був більш схожий на приємну бесіду між людьми, які працюють в одній сфері — а не як це буває зазвичай схоже на допит :)
Далі Ганна запросила мене на інтервʼю безпосередньо з клієнтом і завжди тримала в курсі того, які ще етапи будуть попереду та чи є відповідь стосовно мене чи треба ще почекати. Хочу окремо відмітити, що я проходила інтервʼю у 3 клієнтів Ганни і всі вони були дуже приємними людьми, з якими я б залюбки співпрацювала.
І так склалося, що з одним з них я вже співпрацюю восьмий місяць, чому просто надзвичайно рада, адже я потрапила в оточення, яке тільки сприяє моєму зросту, підтримує мене та надихає на гарну і продуктивну роботу.
Ще додам, що коли я потрапила на своє поточне місце роботи, на протязі перших двох місяців я мала менторські сесії з Ганною щотижня, де мала змогу задавати будь які питання і отримувати вичерпні професійні відповіді!
Тому я дуже рекомендую всім спробувати як це працювати з Ганною, і зрозуміти, що після такого високого рівня сервісу ви навряд чи погодитесь на щось гірше :)
Привіт! Я просто не можу не поділитися своїм досвідом співпраці із PM_ON.
Коли я прийшла до них, я була джуном-світчером — з університетськими знаннями і досвідом у маркетингу, але без жодного уявлення, як почати кар’єру проджект менеджера. Ганна, засновниця компанії, не тільки побачила у мені потенціал, але й допомогла знайти роботу в компанії Codesquad.
Ганна буквально вела мене за руку через усі складнощі. Ми постійно були на зв’язку, вона терпляче відповідала на всі мої запитання, а щотижневі дзвінки стали справжньою підтримкою та натхненням. Завдяки їй я впевнено стартувала у проджект менеджменті і тепер відчуваю себе на своєму місці.
Також хочу відмітити, що досвід роботи у новій компанії був дуже приємним. Я потрапила в екологічне підтримуюче середовище, де команда та СЕО довіряли мені. Завдяки цьому було легко зростати. Наскільки я знаю, Ганна ретельно підбирає компанії, з якими співпрацює. Тому, на щастя, я одразу потрапила у хороші руки)