3 червня 21:42
Мав розмови з PLVision щодо вакансії.
Рекрутерська частина була ок, але після розмови з менеджером вирішив не продовжувати процес. Під час розмови були озвучені досить жорсткі очікування: строгий графік, швидке включення в роботу, майже без часу на навчання чи адаптацію, а також дуже низька толерантність до помилок, а також вигорання в команді не вітається. Коли я сказав, що маю подумати, мені відмовили в офері.
Можливо, для кандидатів із точним доменним досвідом такий формат буде прийнятним. Але для мене це прозвучало як потенційно стресове середовище з високим тиском уже з перших днів.
Раджу кандидатам перед продовженням процесу детально спочатку почати розмову з менеджером проекта, а вже потім вирішувати чи проходити технічне інтервʼю.
Привіт, Ігоре.
Дякуємо за відгук, ми цінуємо чесність.
Ми в PLVision справді працюємо в домені, де точність, темп і включеність мають значення з перших днів — ціна помилки в Networking дуже висока.
Розуміємо, що такий темп підходить не кожному, і шкода, що в цьому випадку співпраця не склалась.
Щодо потенційного вигорання і стресу — дякуємо, що підсвітив. Для компанії це не менш важливо, ніж для співробітників.
Наша HR-команда та менеджери приділяють багато уваги тому, щоб інтенсивність була здоровою і не виникало причин для вигорання.
Дякуємо за зворотній зв’язок і бажаємо успіхів там, де тобі буде комфортно.