Хочу поділитись своїм дивним досвідом проходження співбесіди в цю компанію. Подавався на позицію креативного маркетолога на початку жовтня (7.10). Спочатку все йшло дуже гарно. Пройшов перший етап співбесіди з рекрутером Тетяною, який у мене залишив гарний післясмак (9.10). Потім отримав тестове завдання, яке мені також сподобалось робити, через те, що у компанії справді цікаві продукти. Не скажу, що тестове маленьке, на нього треба витратити чимало часу, якщо хочется зробити якісно, мені хотілось (14.10). Після тестового запросили на співбесіду з CMO. Третій етап пройшов непогано як на мою думку, гарно поспілкувались (25.10), а ось потім почалось щось не зрозуміле. Два тижні пройшло і повна тиша. 12.11 написав з питанням чи є хоч якісь новини по моїй кандидатурі, на що отримав відповідь, що відбір досі триває, але повільно через кандидатів, які затягують час виконання тестового. Пройшов майже місяць з мого повідомлення про фідбек, а відгуку я так і не отримав.
Починалось все гарно, а закінчилось погано з точки зору відношення до кандидата. Судячи по попереднім відгукам, то в компанії якісь проблеми з наданням фідбеків. Якщо я б знав це раніше, то не витрачав свій час на тестове. Будь ласка, налаштуйте процеси надання фідбеку кандидатам.
На жаль, маю висловити своє розчарування стосовно процесу найму в даній компанії. Після успішного проходження тестового завдання та співбесіди з потенційною командою, я був розчарований тим, що мені не надали жодного фідбеку чи інформації щодо мого подальшого статусу. Контакт з представниками компанії відсутній, повідомлення залишаються без відповіді. Це створило незручність та невизначеність для мене як кандидата. Було б коректним та професійним повідомити про рішення або надати принаймні мінімальний фідбек кандидатам, щоб вони знали, що відбувається в процесі найму.
Имел «отличный» экспириенс общения с рекрутером данной компании.
Рекрутер: предлагает вакансию
Кандидат: спасибо пока не интересно
Рекрутер: а что вас могло заинтересовать?
Кандидат: Конкретно в этой вакансии?
Рекрутер: игнор
Спустя 2 месяца
Кандидат: Вакансия еще актуальна
Рекрутер: да конечно
Кандидат: отправляет CV
Рекрутер: игнор
P.S. не загружайте пожалуйста рекрутеров так, что б у них не было времени даже ответить кандидатам.
Работаю в Plink уже больше года. Это работа, на которую хочется идти по утрам(даже в холод). Задачи тут интересные, коллектив отличный, а руководство просто замечательное :)
Работа, на которую с удовольствием идёшь каждый день. Уверенна, что каждый из нас искренне любит то, чем занимается, а это и является главным залогом успеха. Коллектив, руководство, офис — 10из10 (´。• ᵕ •。) ♡
Эти девять с хвостиком месяцев работы в PLINK пролетели как один. Отличный коллектив нацеленный на результат, с отличным подходом к выполнению каждой задачи. Крутой офис недалеко от метро. И главное, крутейший проект :)
Работаю тут всего несколько месяцев — классное место, с отличными ребятами и драйвовыми задачами. Тут голос каждого имеет значение :)