Працюю в pleso therapy і можу сказати, що це одне з тих місць, де справді хочеться залишатися надовго. Найбільше ціную людей та команду — тут панує атмосфера взаємоповаги, з колегами завжди можна відкрито обговорити ідеї, посперечатися про гіпотези чи попросити фідбек, і ніхто не боїться визнати помилку чи запропонувати нестандартне рішення. Компанія стабільно росте — і це відчувається не лише в цифрах, а й у можливостях, які відкриваються для розвитку.

A fantastic fast-growing company with an exceptionally smart and energetic young team. I truly enjoy working with such talented people — it is not only exciting, but also a great opportunity to learn from colleagues who think quickly and aim high. The company attracts outstanding professionals and creates an environment where you constantly grow together with the business. I’m genuinely inspired to be part of this journey.

Having worked at several different companies throughout my career, nothing really compares to my experience at pleso therapy. I’ve been here for over 2 years now, and I couldn’t have imagined finding a workplace where I genuinely enjoy every single workday. From our amazing team to the inspiring work environment, I truly love everything about this company. Grateful for this experience and the people I work with!

Підтримали: Pleso Therapy HR Team, Daryna Klepikova

Повністю розділяю досвід Артема Морозова. У мене була аналогічна ситуація під час відбору на посаду лідгена в Pleso. До самої співбесіди та рекрутера питань немає, спілкування було приємним. Але от тестове завдання це капец. На розмові кажуть стандартну фразу, що воно легке і розраховане на 1–2 години, але насправді це повноцінна розробка готової стратегії лідогенерації для компанії. Дуже насправді шкодую, що витратила свій час і поділилася своєю експертизою. У відповідь отримала стандартне кліше: «Дякуємо, рухаємося з іншим кандидатом».

Складається дуже стійке враження, що компанія просто збирає безкоштовні стратегії та ідеї від кандидатів. Дуже неприємний осадочокю. Не раджу витрачати свій час.

Підтримали: Артем Морозов

Вікторіє, дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що досвід виконання тестового завдання та формат фінального зворотного зв’язку залишили у вас негативне враження від процесу.
Під час співбесіди ми зазначаємо орієнтовний час виконання тестового завдання в межах 1-2 годин. Команда свідомо не очікує повної розробленої стратегії. Для нас пріоритетним є розуміння того, як кандидат мислить, підходить до вирішення поставленої проблеми, яку логіку використовує та яким чином структурує думки.

Окремо хочемо наголосити, що результати тестових завдань не використовуються компанією як готові стратегії або в комерційних цілях. Про це ми заздалегідь повідомляємо всіх кандидатів під час надсилання завдання. Його мета виключно оцінити підхід кандидата, логіку та вміння визначати пріоритети.

Якщо для вас це ще актуально, ми готові надати додатковий фідбек щодо виконаного завдання у зручному для вас форматі.

Перейти до дискусії

По вакансіі partnership manager отпримав масштабне тестове завдання, розраховане аж на 5(п’ять днів)!!. По ітогу, мені було сказано що хтось там зробив його краще тож візьмуть цю людину, це було 25/05/26. Ну ок, краще так краще. Але ж, вакансія була актуальна ще місяц, а судячи зі сторінкі LinkedIn цієї контори, нікого вони так і не взяли. Я думаю вони просто безкоштовно отримали бізнес наработки кандідатів. Висновок: не зв’язувайтесь з цими бендюжниками якщо ви хочете отримати якусь бізнес посаду (sales, partnerdhip і таке іше).

Підтримали: Вікторія Степанова

Артеме, дякуємо, що поділилися своїм враженням. Водночас хочемо виправити кілька фактичних неточностей у вашому відгуку.

5 днів, це термін, який ми надаємо для надсилання тестового завдання, а не очікуваний час на його виконання. Саме завдання розраховане орієнтовно на 1-2 години, про що ми під час співбесіди заздалегідь повідомляємо усіх кандидатів. Ми свідомо надаємо такий великий термін на надсилання результатів, адже розуміємо, що кандидати можуть мати основну роботу, особисті справи та інші зобов’язання, до чого ставимось із повагою та піклуємось про відчуття комфорту усіх.

Рішення щодо завершення вашої участі було прийняте за результатами оцінювання на відповідному етапі відбору. Те, що вакансія залишалася активною після цього, не є підтвердженням того, що компанія нікого не найняла. Відсутність інформації у профілях колег у LinkedIn також не відображає повної картини внутрішнього рекрутингового процесу та складу команд.

З міркувань конфіденційності та захисту персональних даних ми не можемо публічно коментувати статус або результати інших кандидатів.

Твердження про те, що компанія нібито збирала бізнес-напрацювання кандидатів для безоплатного використання, не відповідає дійсності. Тестові завдання використовуються виключно для оцінювання професійного підходу кандидатів у межах рекрутингового процесу. Також додатково ми підтверджуємо це під час відправки тестового електронним листом, що результати не використовуються у комерційних цілях.

Ми системно працюємо над якістю всіх етапів відбору та після кожного з них надсилаємо кандидатам коротке опитування щодо їхнього досвіду. Ми уважно аналізуємо отримані відповіді, тому конструктивний і конкретний зворотний зв’язок справді важливий для нас та допомагає вдосконалювати наші процеси.

Нам шкода, що у вас залишилося негативне враження. Водночас просимо не подавати власні припущення як підтверджені факти.

Перейти до дискусії

Маючи за плечима великий досвід роботи у різних компаніях, можу сказати — pleso це компанія у якій дійсно хочеться працювати. Працюючи у компанії 3+ роки отримала можливість зрости як у посаді, так і у скілах, починаючи від роботи у сапорті і побудувавши на зараз сильний відділ Care. Запуск однієї країни на рік звучить нереально, але команда зробила це реальністю, чим я дуже пишаюсь! Зрости від амбітного стартапа на 10 людей до 4 країн і команди мінімум х5 це сильно! І у цьому вклад кожного працівника. Адекватне керівництво, можливості для розвитку та справді крута команда професіоналів яка збиралась під спільною метою — ось що для мене pleso.

I’m grateful for the opportunity to work here. The team has been supportive and professional, and I appreciate the positive work environment. Thanks to everyone who makes this a great place to contribute!

I’m really happy to work at this company :) It’s a young, active, and understanding team with supportive and open-minded directors. The compensation is decent and there are plenty of additional benefits for health and hobbies. Workloads and expectations are realistic, which makes it easy to stay motivated and maintain a healthy work-life balance.

A diverse team of hardworking and ambitious people. The company provides great benefits and a flexible schedule.

На зворотний звʼязок після співбесіди можете не очікувати від цієї компанії.

Підтримали: Pleso Therapy HR Team

Дякуємо за зворотний зв’язок, Віталію!

Нам справді шкода, що ви залишились без відповіді після співбесіди. На той момент у нас не було HR-команди, і через внутрішній аврал ми не змогли надати належного фідбеку всім кандидатам.

Ми врахували цей досвід і зараз працюємо над тим, щоб подібне більше не повторювалося. Вибачте за незручності.