Playtika

Київ, Дніпро, Вінниця, Бухарест (Румунія), Варшава (Польща)

19 грудня 2024 16:39

Iryna Stanislavenko, Service Operation Engineer в DGN Games

Дуже неприємний досвід найму у цю компанію, але вирішила все таки написати. Вінницький офіс, ʼ рекрутерʼ Кристина — дуже непрофесійна та просто неприємна людина!
Мій кейс: 8 місяців тому проходила дві співбесіди на посаду Customer Support. Технічну співбесіду не пройшла, так як не вистачало практичних навичок по SQL.
Тиждень тому подавалась на вакансію NOC інженера. На дану позицію були зовсім інші вимоги по стеку технологій. Окрім того, маю більше 3 років комерційного досвіду роботи NOC інженером та сертифікацію AWS.
За пів години до співбесіди деякий ʼ рекрутерʼ Кристина скасувала співбесіду мовляв, ви вже подавались до нас нещодавно і співбесіду будуть проводити ті ж самі люди. Саме головне за пів години до співбесіди її скасовують листом, коли я вже розпланувала свій час спеціально під неї. Виникає питання. У компанії немає окремого ліда на два бізнес процеси? Чи це ʼ рекрутерʼ такий ʼ вправнийʼ
Що я можу сказати? Враження вкрай негативні про компанію, яка вважається міжнародною. Нікому не рекомендую співпрацювати з такими непрофесійними людьми! Крім того, моя особиста думка, якщо на самому початку, на етапі найму дозволяється така нахабна поведінка, то співпраця не дасть позитивних результатів. І неважливо, яка б була компенсація!
Тому, перед тим як подавати своє резюме подумайте тричі!

Підтримали:  Vova Yaropud

Для повноти відгуку: мала зворотний зв’язок з компанією — вважаю ситуацію вирішеною. Дякую за небайдужість!