PLATMA

Київ, Вілмінгтон (США), Лісабон (Португалія), Cyprus

19 серпня 16:07

Volodymyr Lapusto, Middle Business Analyst в Mrlab

На жаль, моя співпраця з цією компанією залишила вкрай негативне враження. Незважаючи на те, що я повністю та вчасно виконав проєкт — із дотриманням усіх вимог і постійною комунікацією безпосередньо з менеджментом — я досі не отримав оплату за свої інвойси на загальну суму 7 500 $..

Як бізнес-аналітик, я був безпосередньо залучений у проєкт і мав інформацію про всі вхідні платежі та ставки з боку замовника, тому абсолютно незрозуміло, куди саме компанія витратила кошти. При цьому CEO, Максим Прохоров ,дозволяв собі заявляти, що мені не виплачено кошти через «збитковість проєкту», хоча це — відверта неправда.

Крім того, керівництво компанії поводилося максимально некоректно щодо співробітників: у соціальних мережах публікувалися фото з Дубаю з підписом «Коли прийшла заробітна плата» саме у дні, коли мала надходити зарплата, а згодом ці пости видалялися після реакції команди. У компанії панувало відчуття, ніби зарплату потрібно було буквально випрошувати, а на загальних мітингах співробітникам могли грубо відповідати на претензії, постійно годували лише обіцянками.

Максимально не рекомендую дану компанію , сподіваюсь ніхто не зробить помилку, щоб колись співпрацювати з цією компанією