PLATMA

Київ, Вілмінгтон (США), Лісабон (Португалія), Cyprus

21 серпня 2024 9:26

Maria Salazar, BA

Все так, ці люди не заплатили багатьом з тих, кого наймали, за інвойсами за квітень, травень, червень, і це все наприкінці серпня. Якщо ви належите до списку цих людей, будьласка, зверніться за місцем проживання засновника фірми (uae.mfa.gov.ua) і в податкову штату за місцеем рєстрації юр. особи (to Report Fraud Waste and Abuse home.treasury.gov/...​ort-fraud-waste-and-abuse), а також до місцевих органів влади, адже гроші — це конкретна категорія, і факт сплати або НЕсплати за інвойсами дуже легко довести за допомогою виписки, навіть якщо договір навмисно складено не за формою. Сплата або є, або її немає.
Other than than, I would say, criminals can’t do business, especially business linked to the smart solutions or the intellectual property.

Власне зі мною компанія розрахувалась сьогодні, 27 серпня, за квітень і травень, за виключенням деяких дрібниць.

Поясню на рахунок «дрібниць»
Помните Шуру из «Золотого Теленка»? Так вот, так же как и Шура, учредитель Платмы так и не смог побороть привычку воровать, и при расчете все-таки недоплатил (по меньшей мере) 89 долларов. Не просто недоплатил — грубил, огрызался и хамил письменно. Что ж, это просто привычка такая — не соблюдать договоренности.
В целом, я еще не видела людей, которые с подобным упорством и подобной глупостью уничтожали свою репутацию. However, criminals.
Поэтому не стесняемся, все кому нахамил, навредил, не заплатил — собираемся и прибегаем к помощи местных органов власти.
Удачи всем.

Втім, є припущення, що все це обумовлено діяльністю власне і тільки главбуха, пана Сонцева, але виникає питання про контроль (хоча внутрішні процеси команій — це суто справа керівницства) таких важливих ресурсів, як фінанси.