PLATMA

Київ, Вілмінгтон (США), Лісабон (Португалія), Cyprus

13 грудня 2023 8:54

Андрій Середа, Senior DevOps Engineer

З радістю поділюся своїми враженнями про компанію Platma, в якій я працюю вже рік на посаді DevOps.

З першого дня моєї роботи в Platma я відчув дружню атмосферу та великий рівень професіоналізму серед колег. Команда вражає своєю ефективністю та відданістю спільним цілям. Важливо відзначити, що в компанії створено оптимальні умови для розвитку кожного співробітника. Існує система навчання та тренінгів, яка дозволяє працівникам постійно удосконалювати свої навички та слідкувати за останніми тенденціями.

Platma також вражає своєю підтримкою та заохоченням креативних ідей та ініціатив. Команда завжди відкрита до обговорень та готова вислухати пропозиції щодо вдосконалення процесів роботи. Це сприяє створенню позитивної робочої атмосфери та підтримує творчий підхід до вирішення завдань.

Що стосується професійного зростання, в Platma великий акцент робиться на особистому розвитку кожного працівника. Я вже отримав можливість працювати над цікавими та великими проектами, що дозволяє мені розширювати свої знання та навички в області DevOps.

Не можу не відзначити також ефективність комунікації всередині компанії. Відкритість та чесність в спілкуванні дозволяють швидко вирішувати питання та взаємодіяти як з колегами, так і з керівництвом.

Загалом, моя робоча дійсність в Platma дуже позитивна, і я вдячний за можливість бути частиною цієї команди. Якщо ви шукаєте професійне зростання, підтримку та цікаві проекти в області, то Platma — це чудове місце для вас.