Працюю в Компанії майже рік. Найкращий колектив, який був в моєму професійному житті! Працювати в цій Компанії — одне задоволення. Насолоджуюсь роботою, і це не просто слова: ти не один, з тобою колеги, керівництво, відділ кадрі, всі, якщо треба допоможуть, пояснять, прислухаються. Є можливість рости й навчатись, Компанія допомагає з курсами, є вивчення англійської корпоративно, якщо є бажання вчитись за своїм професіцним напрямом, будь ласка, Компанія допоможе. Навіть дедлайни сприймаються з гумором, бо в колективі всі всіх поважають, а це дуже важливо. Для мене робота в Компарії — робота мрії !
Працюю у компанії більше року. Чудовий колектив, класне керівництво. Є можливість зростання як фахівця. Є перегляд зарплати, корпоративні бонуси. Дуже комфортно та приємно працювати в такому оточенні.
Працюю в компанії 8 місяців на позиції 2d animator. Дуже приємний колектив, чудова комунікація з колегами та безпосередньо з лідом. Цікаві та різноманітні проекти, професійний розвиток присутній, багато чого навчився за цей час. І що досить важливо, компанія надає максимально комфортні умови для роботи.
Приємно працювати в такому дружньому колективі!
Працюю в компанії вже 7й місяць на посаді 2D Animator. Найм і вхід в робочий процес відбувся швидко, завдяки крутим HR та Team Lead of 2D Animators. Колектив неймовірний, комунікація з різними командами компанії легка і чудова, комфортніших умов і ставлення компанії до працівників на своєму шляху ще не зустрічала.
Особливо розчулює і мотивує підтримка компанії в складні часи. В Platipus і з командою Platipus хочеться з радістю працювати. Дякую вам за це! :)
Працюю у компанії на позіції маркетолога-аналітика. Колектив приєний, комунікабельний і професійний, працюю із Вами рузі із задоволенням. Завдання завжди творчі, цікаві, креативні та різноманітні. Умови роботи комфортні. Щиро вдячний компанії за окрему підтримку у складний для країни час, що надихає удосконалюватися особисто та надихати оточуючих :)
Працюю в компанії майже рік на позиції 2D художника. Комфортні умови роботи, завжли цікаві проекти, чудова комунікація з колегами та безпосередньо з лідом. Постійний розвиток та зріст. Компанія підтримує завжди, в усі часи,особливо зараз в найскладніший для нас період.
Найкращий колектив серед тих, де я працювала раніше. В компанії трохи менше року, працюю дизайнером маркетингових матеріалів. Вчасні і постійні виплати заробітньої плати + хороша підтримка у воєнний час. Гарний і позитивний дух компанії, тут тебе підтримують 24\7 як керівництво так і колеги.
Восени прийшов в компанію, найм і вхід в робочі процеси відбувались вкрай приємно, на усі мої прохання щодо полегшення його процесу була швидка і уважна реакція. З колегами приємно працювати і легко комунікувати. Гадаю, це компанія з якою хочеться будувати довгострокові відносини
Працюю в компаніїї близько
Проработал в Platipus больше
Замечательная компания с отличным коллективом! Очень приятная атмосфера в офисе, комфортное рабочее место. Были разнообразные и интересные задачи
Особая благодарность HRу, а также QA Team lead
Проработал в данной компании немного больше года.
Остались только позитивные воспоминания.
Небольшой, но замечательный коллектив, уютный офис, конкурентная зп, выплаты всегда вовремя.
Отсутствует бюрократия, всегда есть интересные таски.