Plarium

Київ, Харків, Львів, Варшава (Польща)

4 квітня 2025 13:48

Yevhenii Diachenko, Data QA Engineer в Plarium

Працюю в Plarium на позиції Data QA Engineer, і можу сказати, що тут реально круто!

Перше, що сподобалося — це команда. Тут працюють розумні, відкриті люди, які завжди готові допомогти та поділитися знаннями. Немає відчуття жорсткої ієрархії, спілкування легке, навіть з лідами та менеджментом.

Процеси добре налагоджені, але є простір для ініціативи. Якщо маєш ідею, як покращити якість або оптимізувати щось — тебе вислухають і дадуть можливість реалізувати.

Ще один плюс — можливості для розвитку. Є доступ до крутих курсів, менторства, можна рости і розвиватися як в технічному, так і в кар’єрному плані.

І, звісно, додаткові плюшки — можна працювати як в офісі, так і в дома, забезпечують новою технікою для роботи, проводять івенти і плюс купа різнопланових бенефітів .

Якщо шукаєш компанію, де можна не просто «відсиджувати години», а реально розвиватися і кайфувати від роботи — тобі сюди!

Підтримали:  Kateryna Kandyba

Женю, дякуємо за твій відгук!
Дуже приємно бачити, що ти відчуваєш підтримку команди, маєш усе необхідне для розвитку та справді отримуєш задоволення від своєї роботи. Цінуємо, що ти з нами :)