Я пропрацювала в PlantIn майже 4 роки графічним дизайнером у креативній команді. Прийшла джуном, а пішла вже сеньйором, і для мене це найкращий показник того, скільки можливостей для розвитку я тут отримала.
За цей час компанія інвестувала в моє навчання та оплатила курси, які допомогли мені зрости як спеціалісту. Завдяки цьому (і постійному потоку нових задач) я не стояла на місці, а постійно прокачувала свої навички та брала на себе нові челенджі.
Кожен рік в мене зʼявлялись нові задачі — вперше задизайнити сайт, вперше зробити мерч, вперше оновити візуальний стиль. Завдяки цьому робота відчувалась цікавим викликом, а не рутиною.
Окремо хочу відзначити турботу компанії про співробітників. Найкраще це відчувалось під час блекаутів. У той період вдома могли одночасно зникнути світло, вода й тепло, але в офісі завжди були умови для роботи та просто нормального життя. Можна було зарядити техніку, попрацювати в комфорті, прийняти душ та бути в зоні комфорту. Компанія також забезпечила співробітників портативними зарядними станціями. Це була найкраща підтримка під час блекаутів, яка дуже спрощувала і роботу і життя загалом.
Також я постійно користувалась компенсацією спортивних занять, корпоративними обідами, period-leaves та медичним страхуванням. Відчувалось, що компанія дійсно робить все, щоб співробітникам було комфортно :)
Але найбільше, що я винесла з PlantIn — це люди. Мені пощастило працювати поруч із колегами, які щиро люблять свою справу, підтримують одне одного та заряджають своєю енергією. Багато хто з них став для мене не тільки колегою, а другом.
Для мене PlantIn став місцем професійного розвитку, зоною комфорту у важкі часи та важливим етапом у житті. Якщо ви джун і шукаєте компанію, де можна працювати над продуктом, який приносить користь людям, багато вчитись і поступово рости як спеціаліст — я точно раджу розглядати PlantIn.
Працюю в PlantIn вже майже півтора року. Спочатку прийшов на позицію User Acquisition Specialist, зараз перейшов на Technical Marketing Specialist.
Прийшов у компанію з невеликим досвідом у медіабаїнгу, до того майже не працював із Facebook — і отримав дуже швидке та якісне навчання. У процесі роботи я помічав проблеми, недосконалість інструментів та просто зони для покращення роботи всієї команди. Тому з часом мої ідеї та ініціативи почали перетворюватися на робочі автоматизації та полегшення маркетингових процесів, чим займаюсь і досі.
Тут мені пощастило, що компанія розділяє зі мною спільні цінності, такі як 102% та Open Mind. Твою ініціативу завжди вислухають, обговорять і при належному обґрунтуванні — виконають. А якщо ти сам хочеш щось покращити, без передачі в інші команди, — тобі дають свободу цим займатися.
Особливо хочу відзначити свою команду: вони завжди відкриті, можуть підтримати, розгледіти твій потенціал і скерувати його в корисне, а найважливіше — цікаве для тебе русло. Часто запитують фідбек: чи комфортно, що можна покращити, як допомогти.
Однозначно рекомендую PlantIn як місце для професійного зростання та пошуку себе в IT.
Працюю в PlantIn півтора роки на позиції User Acquisition Specialist і, мабуть, саме зараз настав час поділитися своїми враженнями.
Прийшов сюди з бажанням розвиватись у перформанс-маркетингу і не помилився. Задачі тут не дають застоятись: постійно є що тестувати, що аналізувати, є простір для своїх ідей. При цьому ніхто не мікроменеджить — є відповідальність за результат, і це відчувається як довіра, а не тиск.
Команда як окремий плюс. Люди відкриті, без зайвого пафосу, завжди можна обговорити складну ситуацію або просто порадитись.
Хочу також відмітити особливу можливість поспілкуватись з UA-спеціалістами з інших продуктів та загалом доступ до Genesis-спільноти, що мені дуже допомогло в особистому розвитку.
Офіс комфортний, є можливість працювати віддалено — формат гнучкий і це зручно.
Якщо шукаєте місце, де можна і вирости як спеціаліст, і просто комфортно працювати, то PlantIn точно варто розглянути.
Працюю в PlantIn і в цілому маю дуже позитивний досвід. Найбільше подобається команда, адекватні, відкриті люди, з якими комфортно працювати та обговорювати будь-які питання. Відчувається, що колеги реально залучені у свою роботу і хочуть розвиватися, це добре мотивує. Процеси організовані нормально, без зайвої бюрократії, але при цьому все достатньо структуровано, щоб не було хаосу. Є можливість реально впливати на продукт, а не просто виконувати задачі. Продукти самі по собі цікаві. Також подобається, що компанія не економить на базових речах, нормальна техніка для роботи та приємні івенти, які допомагають трохи переключитися і краще познайомитись з командою. В цілому відчувається адекватне ставлення до співробітників. Якщо коротко, це місце, де можна спокійно працювати, розвиватись і бачити результати своєї роботи.
Я прийшов у PlantIn як моушн-дизайнер, а зараз працюю на позиції AI Workflow Engineer. Якщо коротко узагальнити мій досвід, то робота тут — це карт-бланш на розвиток, гнучкість та швидкість у прийнятті рішень. Тобі дають можливості не просто зростати, а й за бажанням кардинально змінювати професійний вектор. Мій власний свіч у нову сферу є найкращим тому доказом.
Якщо розкласти ці можливості та умови на конкретні пункти, то для мене все тримається на кількох речах:
• Команда. Я щиро люблю людей, з якими працюю. Вони щодня надихають ставати кращим і рухатись вперед, що б там не неслося навколо.
• Спокій у щоденній рутині. Раніше я б ніколи не подумав, що бенефіти на кшталт компенсації на спорт чи терапію, корпоративні масажі та безкоштовні обіди можуть настільки змінити якість життя. Щиро радію, що мені більше не треба думати, що і коли готувати собі на весь тиждень наперед.
• Турбота в кризові моменти. Найпоказовішим для мене стало те, як компанія допомогла пережити складний опалювальний сезон. Коли вдома не було ні світла, ні гарячої води, ні тепла, PlantIn забезпечили нас зарядними станціями та повністю безперебійною роботою офісу. Можливість просто приїхати, сходити в душ, з’їсти теплу їжу і працювати в нормальних умовах — це рівень турботи, який гріє душу!
Підсумовуючи, тут я знайшов свій ідеальний баланс між складними викликами та людяним ставленням. Тому можу щиро рекомендувати PlantIn тим, хто шукає свободу дій і команду, з якою хочеться зростати 🫂
Працюю в PlantIn майже рік на позиції графічного дизайнера — і це був рік без жодного однакового тижня, що для мене великий плюс.
За цей час довелось попрацювати і з маркетинговими матеріалами, і з візуальним стилем бренду, гайдлайнами та мерчем. Подобається баланс між операційними задачами і тими, де можна подумати ширше та вплинути на візуальний напрям.
Ownership тут не просто слово — я дійсно керую своїм процесом і несу за нього відповідальність.
Ініціативу реально підтримують — якщо є ідеї, то їх можна довести до реалізації.
Загалом, це середовище, де довіряють твоїй роботі і є простір для розвитку. Рада, що є частиною команди!
Працюю в компанії вже 8 місяців як розробник і можу сказати, що це найкраще місце, де я працював. В першу чергу хочу зробити акцент на команді — тебе оточують сильні люди, які завжди готові допомогти, і вони мотивують тебе рухатись далі. Тут є свобода дій і можливість працювати над тим, що тобі реально подобається. Ідеї вітаються, і тебе завжди почують. Ідеальне середовище для розвитку — за цей недовгий час значно виріс як спеціаліст, бо постійно стикаюсь з новими та цікавими задачами. Окремо хочу відзначити умови для роботи — компанія забезпечує усім необхідним. Якщо ви ще не подавали сюди резюме, то щиро рекомендую!
Працюю в PlantIn вже майже рік і дуже задоволений досвідом у компанії. Проєкти цікаві та дають можливість розвиватися одразу в кількох напрямах.
Робочі процеси добре організовані — використовується сучасний стек технологій, налагоджена комунікація в команді та зрозумілі підходи до планування й виконання завдань.
Окремо варто відзначити корпоративну культуру — дружня атмосфера, відкритість до ідей і взаємопідтримка роблять роботу приємною та мотивуючою.
Компанія створює всі умови для комфортної роботи та надає можливості для розвитку й досягнення нових професійних цілей.
Працюю в PlantIn 2 роки, і за цей час я перейшла з веб-дизайну в продуктовий дизайн.
Якщо є бажання рости, тут для цього створені всі умови: хочеш рухатися в новому напрямку — це помічають і підтримують.
Процеси добре вибудувані, є відчуття, що все працює злагоджено, і це сильно полегшує роботу. Водночас є достатньо свободи, щоб пропонувати ідеї і реально їх запускати. Багато в чому це можливо завдяки людям навколо, відкритим, готовим допомогти, яким не байдужий результат. Немає відчуття, що ти сам на сам зі своїми задачами.
Якщо тобі важливо відчувати розвиток, бути частиною сильної команди і працювати над продуктом з реальним впливом, тоді PlantIn точно твоє місце.
Працюю в PlantIn вже 3,5 роки. Найбільше ціную простір для свободи й ініціативи, а також можливість впливати на продукт, процеси й рішення.
Для мене дуже важливо працювати в середовищі, де колеги сильні спеціалісти, відкриті та готові допомагати.
За цей час я бачив, як компанія розвивається, стає сильнішою, а процеси зрілішими.
У компанії дбають про людей в абсолютно всіх сферах, як професійних, так і особистих: підтримують у розвитку, допомагають у складних ситуаціях, прислухаються до потреб і створюють комфортні умови для роботи.
Як для iOS інженера, для мене ключовим є використання найновішого технічного стеку. Це не дає моїй експертизі застарівати. Ми звертаємо увагу на все нове, що з’являється, оцінюємо, які плюси це нам дасть і як це можна використати як у продуктових, так і в технічних цілях. В PlantIn такий підхід є базою, і найважливіше те, що його заохочують.
Для мене PlantIn це про розвиток, сильну команду, цікаві задачі та щиру турботу про людей.
Я працюю в компанії вже 3,5 роки, і це моя перша робота, куди я прийшла без досвіду. За цей час я виросла до ліда своєї команди і це, я вважаю, найкраще показує, які можливості тут дають людям.
У компанії справді багато свободи: ти можеш впливати на продукт, приймати рішення, ініціювати зміни. Але разом із цим завжди є підтримка, тобі допоможуть, направлять і дадуть усе необхідне для розвитку. Тут цінують ініціативу і бажання рухати продукт вперед і це не залишається непоміченим.
Окремо хочеться відзначити сам продукт. Ми працюємо над додатками, якими не соромно ділитися з друзями. Це продукти, які реально приносять користь людям по всьому світу, і це додає сенсу роботі.
Команда, ще один великий плюс. Тут дійсно звертають увагу на метч між людьми, тому працювати комфортно і приємно. Відчувається, що поруч ті, з ким ти на одній хвилі.
Також важливо, що компанія ставить комфорт і безпеку співробітників на перше місце. У будь-якій ситуації можна розраховувати на підтримку.
Плюс до цього всього в нас класний офіс, різні активності поза роботою, цікаві та водночас складні задачі, які дозволяють рости. HR та адміністративні процеси теж на висоті.
Я щиро хочу продовжувати працювати тут і далі!
Я з PlantIn вже більше 5 років, і можу точно сказати: тут цінується ініціативність, результат і реальна залученість у проєкт. Якщо ти хочеш розвитку і росту — тут це реально.
Я сама починала як manual QA, і за цей час виросла до позиції Lead, тому точно знаю, про що говорю.
Команда — це окрема цінність. Ти працюєш з людьми, яким не байдуже на продукт. Є відчуття овнершіпу: кожен бере відповідальність за свій напрямок. І що важливо — ти завжди можеш звернутися до будь-кого за порадою чи допомогою і точно її отримаєш.
Твої ідеї чують і сприймають. Є простір проявляти себе і розвиватися так, як тобі цікаво. Але ключове — це твоє власне бажання і зусилля, які ти докладатимеш заради цього.
Умови роботи комфортні, класно розвинута корпоративна культура (чого вартує тільки командний інстаграм :)) Є можливість обрати зручний формат — віддалено, офіс або гібрид. Сам офіс обладнаний усім необхідним навіть на випадок жорстких блекаутів.
Працюю в PlantIn як R&D Project Manager вже 8 місяців і можу впевнено сказати, що це дуже комфортне та професійне місце для роботи.
Захопливо та пізнавально бути частиною R&D напряму, особливо працюючи з командою, яка підтримує, ділиться знаннями та рухається до спільної мети. Разом створюємо продукти, що об’єднують користувачів з усього світу навколо їхніх інтересів і захоплень, і це додає відчутної цінності до щоденної роботи. Можливість перевіряти ідеї в реальних продуктах допомагає швидше навчатись, краще розуміти користувачів і приймати більш обґрунтовані рішення.
Окремо хочу відзначити внутрішню ініціативу з гейміфікації. Вона мотивує не лише виконувати робочі задачі, але й розвиватися як професійно, так і особистісно. Це підсилює залученість і робить робочий процес більш цікавим.
У PlantIn приємна робоча атмосфера, де комфортно співпрацювати та фокусуватись на результаті. Компанія і команда надихають постійно вдосконалюватися, шукати нові рішення та виходити за межі звичних підходів.
Минулого тижня була моя друга річниця роботи в PlantIn, в команді User Acquisition. За ці два роки я дуже виросла як спеціаліст, і мені приємно відзначити, що компанія також росте і активно розвивається. Я рада працювати з крутими продуктами, створеними українцями, а також мати простір для експериментів, нових підходів, і бачити, як мої рішення впливають на результат.
Ще одна річ, яку я дуже ціную, це можливість обміну досвідом з колегами з інших проектів у межах професійних спільнот Genesis. Свого часу це дуже допомогло мені прокачатись в окремих напрямках моєї роботи.
Окремо хочеться сказати про колег. Мені дуже пощастило працювати з класними спеціалістами своєї справи, і водночас мати відкриту і дружню атмосферу в команді . У роботі багато довіри та автономії, немає відчуття постійного контролю, що допомагає спокійно фокусуватися на задачах.
Хоча є можливість працювати віддалено, я часто відвідую наш офіс, він дуже комфортний і затишний. Особливо це відчувалося взимку, під час відключень електроенергії в Києві: завдяки генератору в офісі була гаряча вода, тепло, і можна було спокійно працювати. У такі моменти дуже відчувається, що компанія дбає про комфорт людей.
Працюю в PlantIn вже понад 5 років, прийшов у компанію ще в той момент, коли тільки запускався PlantIn app і це був фактично перший продукт компанії. За цей час компанія суттєво виросла, зараз уже є кілька продуктів, команда стала значно більшою, а процеси зрілішими. Було цікаво спостерігати за цим ростом зсередини і бути частиною цього шляху.
Я починав як middle motion designer, з часом виріс до ліда команди моушн дизайнерів. За цей час мені вдалося зібрати сильну команду, з якою ми створюємо рекламні креативи для просування продуктів. Найбільше мене драйвить те, що тут є достатньо простору для тестування нових підходів і реалізації креативних ідей, багато речей можна не просто пропонувати, а реально запускати і дивитися, як вони працюють на результат.
Подобається і формат роботи, є довіра, достатньо автономії у рішеннях і можливість впливати на результат.
Окремо ціную команду і корпоративну культуру, мене оточують сильні і вмотивовані спеціалісти, з якими приємно працювати і розвиватися.
За ці роки PlantIn для мене став не просто місцем роботи, а середовищем, де можна професійно рости і реалізовувати свої ідеї.
Працюю в PlantIn як Product Designer вже 2 роки і можу сказати, що це місце, де справді є можливість впливати на продукт та результати.
За цей час я відчула, що виросла як дизайнер і стала на рівень сильнішою, адже працюю над цікавими й непростими задачами: від покращення користувацького досвіду до роботи з продуктовими гіпотезами та метриками. Команда відкрита до нових ідей, тому дизайнери можуть пропонувати рішення і бачити, як вони реально впливають на продукт.
Багато компаній говорять про продуктовий підхід і налагоджені процеси, але в PlantIn це реальність — робота над задачами добре організована, все працює дуже злагоджено, і це великий плюс для комфортної роботи.
Окремо хочеться відзначити команду — вона тут просто неймовірна. Дуже приємна атмосфера роботи, люди відкриті, завжди готові допомогти та підтримати. Відчувається, що всі зацікавлені у якісному результаті та розвитку продукту.
Якщо ви шукаєте компанію, де цінують вплив дизайнера на продукт і є можливість розвиватись та зростати — PlantIn саме це місце.
Хочу поділитись просто «надзвичайним» процесом проходження усіх рекрутингових етапів в компанію PlantIn з екосистеми Genesis Tech на позицію Content Writer/Editor. Спойлер: навіть після оферу, якщо ви чесно попросили кілька днів на роздуми, а потім підтвердили згоду, вас можуть просто поставити перед фактом: «Ми відкликаємо офер і продовжуємо шукати інших кандидатів»
А тепер до суті: після проходження усіх етапів інтерв`ю, тестового яке зайняло близько 8 годин, технічної частини та бар рейзингу, рекрутер майже одразу відписала мені та запропонувала офер. На той момент я проходила вже фінальний етап співбесіди з іншою компанією, тож попередила що подумаю, та з остаточним рішенням повернусь буквально за кілька днів. Рекрутер запевнила що все окей, вони ставлять вакансію на холд та чекають мене з рішенням.
Через два дні я повернулась з позитивним рішенням, на що отримала наступну відповідь: «На жаль, менеджер прийняла рішення скасувати офер та продовжити розгляд кандидатів, які зараз в процесі. Зі свого боку, дуже вдячна тобі за взаємодію і з радістю порекомендую тебе в усі бізнеси екосистеми, впевнена, що ти знайдеш свій метч ».
І все б може не виглядало з їхнього боку так погано, якби до мене перші написали з таким рішенням (що все одно не окей). Тобто виходить наступне: я відмовила іншій компанії на користь PlantIn, а вже вони мене кинули. У висновку я витратила місяць на проходження всіх етапів, який можна було б виділити на комунікацію з іншими компаніями. З їхнього боку це
— абсолютно непрофесійно
— просто не по людськи.
Цей відгук пишу з метою вберегти інших кандидатів від моїх помилок.
P.S. до рекрутера питань нема, це не її рішення. Але все ж напевно можна було мені відписати раніше, а не чекати мого повідомлення.
Вітаю, це Михайло — СЕО PlantIn
Перш за все, дуже перепрошую за таку ситуацію під час взаємодії із нашою командою.
Ми, зі свого боку, завжди стараємося робити все якісно, прозоро і зрозуміло для наших кандидатів. І я тішуся, що це було вами відмічено стосовно взаємодії із рекрутером.
Щодо самої суті нашої комунікації, процесом із видачею офера і потім його відкликанням — беззаперечно, тут є місце до покращення наших процесів, і дуже вам дякую, за висвітлення цієї проблеми
Не певен, що це буде вас цікавити, проте ми вже розібрали цей випадок із хайрінг-менеджеркою та запровадили оновлення до наших процесів, аби у майбутньому такі ситуації не траплялися.
Якщо я зі свого боку можу щось зробити, аби вирівняти ситуацію, буду дуже вдячний за комунікацію у приватних повідомленнях лінкедину www.linkedin.com/in/grynetsm
Якщо у вас є/виникне бажання поділитися своїми враженнями та емоціями, я, так само, на зв’язку і мені буде цінно почути ваш відвертий зворотній зв’язок
P.S. У нас окрема адміністративна команда працює над покращенням умов та процесів, що відображається і у інших відгуках і у загальному рейтингу нашої компанії, тому мені двічі неприємно, коли таке трапляється.
В будь-якому разі, ваш зворотній зв’язок допоміг нам стати краще та підсвітив зону особливої уваги. Дуже вам дякую!
Хочу залишити позитивний відгук про рекрутинг процес. На жаль, я не пройшов далі після тестового завдання, проте протягом усього процесу Валерія постійно тримала мене в курсі.
Незважаючи на свята, фідбек був наданий досить швидко. Окремо вдячний за можливість детально обговорити моє тестове завдання та допущені помилки.
Я попрацювала в PlantIn 6 місяців, і хоч це й не довгий термін, та ця команда лишиться в моєму серці дуже надовго🤍
Я обожнюю це місце за цінності, турботу, спейс для розвитку і чудових людей навколо.
Це моя перша робота на позиції Creative Marketing Specialist, куди я прийшла без досвіду, і звідки я йду з великим багажем нових знань та навичок.
Коли я шукала роботу мені було важливо працювати з українським продуктом, який приносить реальну цінність користувачам і саме тому тут в мене стався perfect match 🙌🏻
Працюю в PlantIn уже 3 місяці, і можу чесно сказати — це одна з тих команд, у якій справді хочеться розвиватися 💚
Ще на початку року я мріяла знайти українську продуктову компанію, де буде поєднання професійності, людяності й натхнення. І саме такою виявилась PlantIn.
Тут кожен відчуває себе частиною команди: тебе чують, підтримують і цінують твій вклад.
Атмосфера мотивує робити на всі 102%, брати відповідальність і творити щось справді корисне для людей 🌿
За цей час ми вже встигли реалізувати кілька прикольних штук, і найприємніше — бачити, як твоя робота оживає у реальному продукті. Це надихає!
Я щиро вдячна команді за довіру, підтримку й можливість бути частиною чогось настільки класного 💫
Працюю в PlantIn понад два роки на позиції node.js backend developer. Компанія надає можливість професійного розвитку, працює з сучасним стеком технологій і має зручний формат роботи. Команда професійна та відкрита до співпраці. Загалом — позитивний досвід роботи в стабільній і динамічній компанії.
Хочу додати свій відгук щодо роботи в компанії PlantIn. Працюю я вже майже 3 місяці і за цей час сформувала свою думку. Можу щиро рекомендувати PlantIn як компанію, в якій тебе поважають, а твою працю цінують.
З моменту хайринг процесу до сьогоднішнього дня я почуваю себе комфортно та вільно. Зі мною спілкувалась чудова рекрутерка Наталя, яка не лише добре виконувала свою роботу, але й підтримувала на всіх етапах, роблячи етап відбору менш стресовим та хвилюючим, за що їй, звісно, велике спасибі!
Процес онбордингу також максимально комфортний, уся інформація була подана структуровано та чітко, я отримувала величезну підтримку від команди, керівниці, свого ментора та НR. Команда у PlantIn чудова — усі ставляться з повагою одини до одного, цікавляться твоїми справами, завжди посміхаються та допомагають, якщо це потрібно, твою думку враховують, до тебе прислухаються.
Найважливіше для мене завжди була атмосфера в команді та умови роботи, тут із цим все просто прекрасно — затишний офіс із усіма зручностями, тут приємно знаходитись, можливість працювати ремоут (хоча мені настільки подобається офіс, що я переважно тут:), зручний графік, немає пресингу та стресу.
Я рада бути частиною команди PlantIn і щиро рекомендую цю компанію як чудове місе роботи.
Працюю в PlantIn manual QA. Це компанія, де цінують не лише твої професійні навички, а й тебе як людину. Атмосфера відкритості та підтримки відчувається з перших днів — завжди можна звернутись до колег, тут немає «закритих дверей». Команда дружня, професійна, без токсичності й зайвого стресу. Відчувається загальна залученість та зацікавленість в проєкті.
Процеси організовані чітко, завдання ставляться прозоро, планування проходять з участю всієї команди, є гнучкість у підходах, але без хаосу.
Умови роботи теж радують — зручний графік, нормальний work-life balance, можливість працювати віддалено. Офіс комфортний — сучасне обладнання, зручні робочі місця, зони для відпочинку,кухня зі смаколиками. Часті тімбілдінги роблять атмосферу ще більш теплою.
Я рада бути частиною цієї команди і сміливо рекомендую PlantIn тим, хто шукає комфортне середовище для професійного і особистого зростання
Працювати в PlantIn — справжнє задоволення. Від перших днів я відчуваю себе частиною сильної, професійної команди, де кожен співробітник має можливості реалізувати свої ідеї та постійно розвиватися.
Особливу подяку хочу висловити CEO компанії. Завдяки правильному лідерству створено неймовірно позитивну атмосферу, де поважають особистість і заохочують ініціативність.
Умови праці заслуговують окремої уваги: сучасний офіс, зручні робочі місця, обладнані з урахуванням усіх потреб, комфортні зони відпочинку, регулярні тімбілдінги та заходи для підтримки здоровʼя і добробуту співробітників. Гнучкий графік, можливість працювати віддалено та чітка комунікація всередині компанії роблять робочий процес максимально ефективним та приємним.
Тут цінують внесок кожного, підтримують професійне зростання та надають усі можливості для розвитку. Робота в PlantIn надихає на нові досягнення і дає впевненість у майбутньому. Заохочую приєднуватись до компанії всіх, хто цінує професійний розвиток та прагне працювати у сучасній IT-компанії, з турботою про працівників, відкритим керівництвом і величезними перспективами!
Хочу поділитись своїм досвідом роботи в Plantin — я щойно завершила випробувальний термін і вже точно можу сказати: це компанія, яку сміливо можу рекомендувати.
Найперше, що мене приємно вразило — це рекрутинговий процес. Усе було чітко, швидко і прозоро. З першої розмови з Наталією відчувалася щирість, відкритість і зацікавленість не лише у твоєму досвіді, а й у тобі як у людині.
Команда — окремий кайф. Тут справді класні, розумні й добрі люди, які готові допомогти, підказати і просто підтримати. Атмосфера робоча, але без зайвого стресу. Є багато можливостей розвиватися, ділитися ідеями та реалізовувати їх.
Щодо умов, то все на високому рівні. Компанія дбає про комфорт працівників: сучасні процеси, зрозумілі задачі, гнучкий підхід і підтримка на всіх етапах адаптації.
Для мене це був справді позитивний старт, і я дуже рада, що стала частиною команди Plantin. Якщо ви у пошуках місця, де можна зростати професійно і при цьому працювати в адекватному й натхненному оточенні — чекаємо у нас!
Працюю у компанії PlantIn трохи більше 3 місяці на позиції Manual QA, і хочу поділитися своїм досвідом.
Спочатку був випробувальний термін, який я успішно пройшов. Протягом адаптаційного періоду отримав всю необхідну підтримку та навчання по процесах компанії. Будь-яке питання чи проблема вирішувалися миттєво, завжди була можливість звернутися за допомогою. Це дуже допомогло швидко увійти в робочий ритм і почати приносити користь команді.
З першого дня компанія надає крутий робочий ноутбук і девайси для тестування, що дуже важливо для якісного виконання обов’язків тестувальника. Це є ознакою довіри до нового члена команди та створює комфортні умови для роботи.
Окремо хочу відзначити офіційне працевлаштування та чудові бенефіти, які надаються після випробувального терміну. Компанія дійсно піклується про своїх співробітників, що дуже цінно.
Щодо атмосфери всередині команди та компанії — вона просто супер! Усі привітні, комунікабельні та відкриті до діалогу. Відчувається, що кожен співробітник — важлива частина великого механізму, де панує взаємоповага та професійність. Також компанія організовує круті івенти у святкові дні, такі як Новий рік, 8 березня, що ще більше покращує атмосферу, допомагає швидше адаптуватися в колективі та згуртовує команду
Робочі процеси організовані на високому рівні та відповідають усім рекомендаціям Agile. Чітко розписані задачі, зрозумілі процеси оцінювання та планування дозволяють ефективно працювати без хаосу та зайвих затримок
Загалом, дуже задоволений вибором компанії та можу рекомендувати PlantIn як відмінне місце для роботи та професійного розвитку
Якщо у вас є питання, можете писати в коментарях до цього відгуку
Нещодавно я став частиною команди PlantIn. В першу чергу, маю виділити дуже швидкий процес рекрутингу, дуже вдячний команді найму, яка пішла мені на зустріч з огляду на особисті обставини. Наразі я проходжу процес онбордингу і за невеликий час проведений в компанії хотів би відмітити такі переваги: дружня команда, можливість працювати віддалено, комфортні умови в офісі, широкі можливості для розвитку та кар’єрного зростання. Що стосується робочого процесу, то наразі мене плавно вводять в курс справ, не перевантажують завданнями.
Підсумовуючи написане, я радий бути частиною команди та з впевненістю можу рекомендувати PlantIn як місце для роботи та розвитку
Моє знайомство з PlantIn розпочалося завдяки рекрутерці Наталі, яка запропонувала розглянути відкриту Python/ML вакансію. Вже після першої співбесіди я був приємно вражений не лише професійністю, а й привітністю. Усього було чотири етапи: HR-співбесіда, технічна співбесіда, технічне завдання та bar raiser. Вперше за довгий час, співбесіди викликали не стрес, а справжню зацікавленість і навіть захоплене очікування.
Щодо самого процесу, хочу відзначити швидку комунікацію з боку Наталі та компанії. Зворотній зв’язок і відповіді на запитання я отримував практично одразу, без звичних «затягувань». Особлива подяка команді найму за те, що вони пішли мені назустріч і підлаштували таймлайни технічного завдання та співбесід під мої обставини. Після проходження співбесіди я мав чітке розуміння того, де, як, з чим і в яких умовах я буду працювати. У результаті, я прийняв оффер і приєднався до команди.
За час, проведений у компанії, можу сказати, що онбординг пройшов чудово. Занурення в робочі процеси відбувалося поступово та без перевантаження. Усе, що потрібно для роботи, було готово одразу або навіть заздалегідь. Не довелося чекати тижнями, щоб отримати доступ до тих чи інших ресурсів. Усі процеси в компанії добре організовані. Команда має високий рівень знань і надає перевагу сучасним технологіям і рішенням. Крім цього, компанія має прозору політику роботи: кожен розуміє, як усе працює, хто за що відповідає, які цілі поставлені, які зміни впроваджуються та плануються на майбутнє. Більше того, активно збирається фідбек від працівників, і над цим працюють. Усе це створює відчуття причетності до спільної справи.
Наостанок хочу подякувати Наталі за те, що вона знайшла мене на просторах інтернету. Я з радістю продовжуватиму працювати й розвиватися як спеціаліст, роблячи свій внесок у спільний успіх PlantIn!
Можете не спиратись на мою думку, що SCAM — це модель бізнесу в плантін, просто перейдіть на Гугл стор і почитайте останні відгуки користувачів
Працюю в компанії вже 10 місяців і відчуваю себе на своєму місці. Завдання різноманітні та стимулюють до розвитку, а колеги завжди готові підтримати та допомогти у вирішенні складних питань.
Компанія активно інвестує в професійний розвиток співробітників: компенсує витрати на навчання та курси, створює середовище для обміну досвідом з крутими спеціалістами.
Офіс приємний і затишний: багато рослин, смачні перекуси та дружня атмосфера, яка сприяє продуктивній роботі.
Тільки недавно став частиною команди PlantIn, але з початкових етапів мене вразила корпоративна культура та згуртованість компанії. Вже після першого monthly бачу, наскільки кожен вкладається у результат та як з задоволенням ставиться до своєї роботи. Процес найму пройшов максимально комфортно, всі співбесіди були повноцінними і я зміг винести для себе багато корисного, попри те, що пройшов успішно.
Окремо варто зауважити позицію компанії стосовно громадян України та її вклад у розвиток нашого спорту. Все максимально правильно і прозоро. Дуже радий, що співзасновникам Михайлу і Дмитру вдалося виплекати такий якісний український бізнес і вдячний мати можливість розвивати його.
Не рекомендую співпрацювати з компанією PlantIn (Genesis)
Звертаюсь до всіх, хто планує подаватись на вакансії або встановлювати їх продукти. Компанія, на жаль, практикує сумнівні бізнес-підходи.:
1. Скам-підписки. Їх додатки створюють труднощі з відпискою від платних сервісів на які користувач не підписувався. Навіть якщо ви не підписувались, кошти можуть бути зняті. Функціонал відписки і видалення акаунту при цьому просто не працює
2. Відсутність підтримки. Сапорт ігнорує звернення користувачів і не допомагає вирішувати проблеми з підписками чи видаленням акаунтів. Я написав і спорт просто зробив вигляд, що не розуміє моєї проблеми.
3. Етичні сумніви. Замість прозорого бізнесу, акцент робиться на витягування коштів у людей через нечесні методи.
Моя порада: якщо вам важливі репутація компанії і ваша персонально, етичність її підходів та якість продукту, краще пошукайте інші місця для роботи. А користувачам — уникайте інсталяції продуктів, щоб не стикатись із фінансовими збитками.