1 відгук

Працюю в компанії 8 місяців, і уже готова надати чесний та розгорнутий фідбек.

Плюси:

1. Надихаючий колектив. Тут є люди, котрі готові тебе вислухати, підтримати. Не всі ідеальні, але всі доброзичливі та готові йти на комунікацію з будь-яких питань. Багато хто готовий надавати чесний фідбек, і в першу чергу це СЕО компанії.
2. Готовність до змін та відкритість до ідей та пропозицій. Не люблю бути замкнутою один на один зі своїми ідеями щодо покращення процесів.
3. Вчасна виплата ЗП. Можна спокійно розраховувати на виплати у визначений термін і у визначеному розмірі.
4. Цікава сфера. До цього працювала в IT сфері, а тому були сумніви чи сподобається 3D. Сподобалось. Кожен день вчишся і вдосконалюєшся.
5. Іноземні замовники. Одна з причин, чому вибір пав на цю компанію. Тут легко підтримувати рівень англійської, адже ти кожен день її використовуєш.

Мінуси:

1. Нерівномірне навантаження та ненормований робочий графік. Сфера сама по собі дуже динамічна, і проєкти як розпочинаються, так і закінчуються з блискавичною швидкістю. Важко все розпланувати.
2. Перепрацювання. Саме попередній пункт веде до перепрацювання, адже не хочеться підвести команду та клієнтів. Тому треба уважно слідкувати за work-life balance, щоб не перегоріти.
3. Відпустка, котра згорає, якщо ти її не використав. Компенсація за невикористану відпустку відсутня. Напевно, компанія таким чином стимулює людей відпочивати, але для мене такий порядок речей виглядає застарілим.

Напевно, слід згадати і інші плюшки, котрі ти отримуєш разом з PIXREADY. В компанії є вихідні на свята, це одна з небагатьох плюшок, що є зараз на ринку Україні. Проходять цікаві тімбілдінги та воркшопи. Немає мікроменеджменту. Є допомога по веденню ФОП. Завжди можна взяти дей-офф, якщо того потребують обставини. Можлива робота як віддалено, так і з офіса (кому як зручно). Насправді, тут набагато більше плюсів, ніж мінусів, і одразу важко все згадати.

Я із задоволенням рекомендую PIXREADY. Але якщо ви хочете працювати чітко по графіку з 9 до 17, за чіткими інструкціями, то вам ця компанія не підійде. Тут сумбурно, але весело! І воно того вартує)