23 грудня 2023 13:46
Працювала з Піогруп 1 рік на позиції лідгена та отримала неймовірний досвід.
Навідміну від більшості інших компаній, Піогруп готові взяти на роботу джуна без досвіду та навчити всьому, що необхідно для якісного виконання задач. Саме так трапилось і зі мною, спершу я пройшла через 9 кіл відмов з фідбеком «круто, що ти амбіційна, але у тебе немає 1го року досвіду, тому допобачення» :)
Тому, дуже приємно, що в Піогруп звертаюсь увагу не тільки на роки досвіду в резюме, а й на інші характеристики, наприклад, як бажання розвиватись та навчатись новому.
З перших днів, мені надали безліч ресурсів, за допомогою яких, я можу покращити свої знання та дізнатись щось нове.
З першого зідзвону з командою, я відчула, що я теж повноцінний член команди (хоч і не завджи розуміла, про що йде мова :D)
Будь-які побажання враховувались, завжди мала змогу висловити свою думку та запропонувати нову ідею.
Є відчуття, що HR команда ретельно відносяться до пошуку кандидатів та створюють свою власну еко-систему підтримки та допомоги всередині компанії :) Окрема дяка за це, тому що команда справді крута!
Однозначно рекомендую Piogroup. Гайз, ви неймовірні <3 Дякую, за цей чудовий рік та досвід!