Працюю в компанії вже кілька місяців — і це саме те місце, де справді хочеться працювати.
Дуже задоволений екологічними стосунками в колективі: відношенням керівництва до співробітників і спілкуванням між колегами.
Я потрапив до команди професіоналів де хочеться зростати, вчитись та розвиватись.
Тут чудові умови для комфортної роботи роками.
Працюю в компанії на позиції Middle Frontend з навичками Backend і наразі повністю задоволений своїм місцем роботи. Той випадок, коли цінності, які деклараує компанія під час онбордінгу, співпадають з реальністю, а не залишаються на папері. Приємні колеги, дружня атмосфера, відсутність зайвої бюрократії та гарно вибудувані процеси, які зберігать той самий ворк-лайф беленс. Задоволений, що свого часу випала нагода долучитись до команди.
Займаю в компанії посаду PPC-спеціаліста і вже сміливо можу сказати, що обравши офер в Phoenix Invicta я прийняла правильне рішення. Тут завжди підтримають і почують, що на сьогодні є важливим фактором для комфортної співпраці.
Компанія пропонує різні бенефіти для розвитку, підтримку по медичному обслуговування, допомагає обладнанням для організації робочого простору тощо.
Я з упевненістю можу сказати, що Phoenix Invicta — це місце, де працюють справжні професіонали із запалом в очах, і я рада, що стала частиною такої команди)
Працюю в команії більше 5 років. Починав з Junior Front end доріс до Full stack Tech Lead. Компанія зацікавлена та приділяє багато уваги для розвитку співробітників та надає всі можливості для навчання. Гнучкий графік, дружня атмосфера, часті тімбілдінги. Цікаві задачі та адекватні делайни) Кожен спеціаліст може впливати на розвиток продукту та вносити свої ідеї для розвитку. Компаня завжди йде на зустріч співробітникам в разі винекнення особистих проблем та може підтримати.
Радий, що свого часу зміг долучитись до цього колективу.
Працюю продуктовим дизайнером в Phoenix Invicta вже декілька місяців, тож вже готова поділитися враженнями про компанію.
Дуже комфортно працювати з командою: всі спілкуються на рівних, немає імперативності в прийнятті рішень, відкрита комунікація, всі мають змогу висловити свої ідеї та сумніви. Колеги завжди оперативно реагують на всі запити, готові допомогти та підтримати один одного. В команду підібрали чудових людей, професіоналів своєї справи, з якими приємно працювати та спілкуватися.
Немає овертаймів, графік супер гнучкий, оплата завжди вчасно, є хороші компенсації витрат на медицину, спорт та розвиток.
Загалом чудова компанія для роботи, гарний варіант для досвідчених спеціалістів
Працюю в Phoenix Invicta на посаді QA Engineer, і на сьогоднішній день це найкращий досвід роботи, який я здобула за своє буття працівника.
Тут я відчуваю драйв як спеціаліст: різнотипні завдання не дають застоятись в парадигмі набутих навиків, а добре побудований робочий процес не дозволяє випасти із потоку.
Тут я відчуваю гармонію як людина: компанія дбає про колектив (він чудесний), а кожен співробітник має можливість впливати на фінальний результат, проявляти свої ідеї і рішення.
Тож я планую затриматись в Phoenix Invicta надовго, допоки не досягну рівня автохтонності, а то і довше)
Попал в компанию не так давно, но благодаря коллективу и отношению к тебе как к сотруднику и человеку... ощущается что я уже здесь очень давно, как будто всю жизнь были хорошими друзьями.
Помимо этого очень нравится гибкий график, возможность проявить себя и свои решения в проектах.
Огромное спасибо судьбе что попал именно сюда)