Досвід роботи 3,6 року. Звільнення за власним бажанням.
Хочу залишити відгук, бо можливо буде комусь корисним. Із хорошого що було в фірмі це білі зп та медична страховка для деяких позицій та подарунки на НР, на цьому мабуть хороше закінчується.
У компанії є два типи співпраці з людьми: работа в штаті компанії та за контрактом. У випадку, якщо ти працюєш за контрактом, то ти не представляєш жодного інтересу для компанії, не отримуєш бонусів, плюшек і навіть уваги з боку ейчарів. В цілому ейчари займаються людьми лише при прийнятті на роботу, більше ти їх не чуєш і не бачиш.
За 3,5 роки не було жодної розмови з ейчаром, при звільнені навіть не беруть фідбек, чому люди йдуть.
Структура фірми складна та має багато департаментів, ліва рука не знає, що робить права. Хочу залишити відгук більше про те, де саме працювала «Діджитал департамент». Максимально токсичний колектив, в департаменті було нормою аб’юзивні стосунки між колегами та ненормативна лексика, відсутність поваги до колег та їх роботи. Робота відбувается нон-стоп, постійно в стресі та авралі. Звісно, найбільшим аб’юзером та токсичною особою в департаменті був керівник (який зараз працює в Польщі). Бонуси, позиції, перегляд зарплат звісно отримали «свої», ті, хто був в «дружніх» стосунках з керівником, всі інші отримували задачі нон-стоп та токсичні коментарі в свою адресу.
За роки проведені там я багато чого побачила: ейджизм, гендерну дискримінацію, використання свого положення для сатисфакції.
Щиро рекомендую двічі подумати над тим, чи варто працювати у ментально нездоровому колективі, як і в компанії в цілому.
1 відгук