30 жовтня 2024 14:46
За 4 роки роботи, проведені у компанії, я змогла досягти значного кар’єрного прогресу та відчути себе частиною команди, яка постійно підтримує та стимулює до нових досягнень. Я пройшла шлях від UX/UI дизайнера рівня джуніор+ до лід-дизайнера цілого департаменту. Компанія надала мені всі можливості для професійного та особистісного зростання.
Окремо хочу відзначити чудову команду — всі колеги відкриті до комунікації, завжди готові допомогти та підтримати у вирішенні складних завдань. В обов’язках завжди є чіткість, яка дозволяє органічно рости в рамках проектів. Процеси в компанії прозорі та налаштовані так, щоб кожен міг сфокусуватися на своїх завданнях.
Ще однією перевагою роботи в Phenomenon Studio є можливість впливати на внутрішні процеси. Моя думка завжди була почутою, і це давало відчуття важливості та відповідальності за загальний успіх.
Проекти завжди різноманітні та цікаві, що дозволяє постійно вивчати нові підходи та технології, а також розвивати креативність.
Оплата праці завжди своєчасна та відповідає ринковим умовам. Компанія регулярно переглядає рейти, що дає додаткову мотивацію до розвитку.
Phenomenon Studio пропонує карту особистого розвитку для кожного співробітника, що допомагає чітко розуміти власний професійний шлях та визначати нові цілі. Також регулярний перегляд зарплат дає впевненість у тому, що твоя робота оцінюється належним чином.