1 жовтня 14:57
Працюю на позиції Front-End Engineer майже 2 роки (починав з часткової зайнятості). Атмосфера з першого дня роботи задала тренд на розвиток та покращення внутрішніх процесів. Перший же проєкт у цій компанії відкрив мені очі на те, про що і не мав уявлення ( веб3, нормально написані анімації та робота з комплексною логікою маркетплейсів) та інші підходи до розробки за рахунок регулярних обговорень функціоналу, підходу, дзвінків тощо. Великий плюс, що на проєкті я був з лідом Front-End напряму. З цього почалась історія мого розвитку та взаємних внесків у команду. Постійна взаємодопомога, постійний розвиток, регулярні дзвінки для того, щоб всі йшли в ногу з новими технологіями, і використовуємо їх на нових проєктах, постійно оновлюючи «бізнес-процеси» всередині команди. Завжди знаходимо щось нове та знаходимо тому застосування на практиці. І клієнти задоволені, що є основним критерієм того, що такі зусилля та спроби мають сенс). Випробовую себе у багатьох напрямках розробки клієнтських застосунків на безлічі проєктів: 3D у веб-середовищі, мобільна розробка, веб3 технології та їх поєднання. Завдяки компанії я можу практикуватися в цих напрямках та бути спеціалістом у цих галузях, окрім основних проєктів — React розробки. Всі допомагають всім, треба тільки запитати, і всі напишуть своє бачення. Кожен проєкт тут — нові двері у світ того, як ти можеш застосувати набуті навички, і що можна поміняти щоб тут і далі бути більш корисним та продуктивнимщо для себе і команди, що для клієнта. Завжди позитивна атмосфера на будь-яких дзвінках. Швидко вирішуємо проблеми по мірі їх виникнення, ставимо правильні питання. Гнучкий графік, як велика перевага у сьогодення придає роботі більшої легкості та приносить задоволення.