PeopleForce

Київ

11 липня 2024 20:53

Daria Diuzhakova, Content Lead and Marketing Manager в INTechHouse

Можливо, мені не пощастило з цією компанією, хоча на перший погляд вона здалася приємною, а продукт дуже цікавим. Але ТАК НЕЕТИЧНО та непрофесійно ставитися до кандидатів, які виконують тестове завдання, проходять три етапи співбесід — і все це більше місяця, хоча позиція, як заявляли, гаряча. А потім зникати та не давати обіцяного зворотного зв’язку. Я не рекомендую компанію, яка так ставиться до кандидатів та не поважає час та сили експертів. Найгірший мій досвід за понад 6 років в індустрії.

Привіт Дарʼя,
Дякуємо за відгук. Ми щиро вибачаємося за негативний досвід, який ви зазнали під час нашого процесу співбесід. Ваші враження є для нас дуже важливими, і ми шукаємо шляхи поліпшення наших внутрішніх процесів, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

Наша рекрутер вже зв’язалася з вами, щоб прояснити обставини. Ми цінуємо ваш час і зусилля, які ви вклали, і вибачаємося за незручності, які виникли через затримки з нашого боку.

Будь ласка, знайте, що ваша думка важлива для нас, і ми зробимо все можливе, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому. Бажаємо вам успіхів у вашій кар’єрі та надіємося, що ви знайдете ідеальну позицію, яка відповідає вашим очікуванням і професійним амбіціям.

З найкращими побажаннями,
Лілія