3 червня 19:28
Мій шлях з Peiko почався з одного IT-івенту, де я почув цю назву)
Мене одразу зацікавив фокус на Web3-проєктах — це можливість працювати з сучасними технологіями та командою, яка не боїться братись за складні завдання.
З першого дня онбординг був максимально чітким: я отримав зрозумілі цілі, задачі та повноцінну підтримку з боку керівництва і команди. Дуже ціную системність у підході до менеджменту — регулярний фідбек, ретельне ревʼю та увага до деталей дають змогу швидко вбудуватись у поточні процеси та почати приносити цінність.
Як ПМ, я відповідав за координацію кількох проєктів. Можу впевнено сказати, що команда працює злагоджено: міжвіддільна взаємодія, оперативність у вирішенні проблем, здорова культура обговорення складних питань — усе це робить проєктне управління ефективним і передбачуваним.
Особливо відзначу:
1. Культуру зворотного зв’язку — конструктивну і відкриту;
2. Наявність актуальної документації по PM-процесах;
3. Високий рівень самостійності команди, що значно полегшує делегування та масштабування задач;
4. Атмосферу легкості в комунікації, яка не створює бар’єрів між ролями чи рівнями відповідальності.
Я щиро рекомендую компанію іншим: якщо ви шукаєте місце, де вас почують, де ви зможете реалізовуватись у складних проєктах із сучасним підходом до процесів — це саме воно.