18 квітня 3:18

Mark Lastovskyi, Full-Stack Blockchain Engineer в Peiko

Хелоу! Працюю в Peiko на позиції блокчейн розробника, назбирався певний пакет вражень, якими хотів би поділитися.

TL;DR: Якщо ви шукаєте середовище для професійного зростання з чудовою командою і чітко вибудованими процесами — надсилайте своє CV не вагаючись ;)

Знайомство з компанією почалося з декількох етапів інтерв’ю. Мене вразило наскільки в Peiko відповідально й детально підходять до питання фідбеку. HR відділу huuuge «+ rep»

Проєкти різноманітні та цікаві, дають змогу розвиватися. Тут точно не вийде заскучати :)

Фаундери і ліди доступні практично завжди та прислухаються до ініціатив/пропозицій. Команда просто one love: Peiko каже, що тут шукають не найнятого працівника, а соулмейта. І це правда!

Відчувається, що компанія зацікавлена в розвитку співробітників. Це проявляється через нові формати задач, бенефіти на кшталт 50% оплати зовнішнього навчання та внутрішньої бібліотеки.

Поки бачу лише одну зону для покращення, і це те, як працюють лікарняні. Якщо хворієш більше ніж день — потрібно підтвердження від лікаря. Це не є проблемою в Україні, а от у ЄС потрапити до лікаря, зазвичай, той ще квест.

HODL Peiko🚀 to the MOON! Радий бути частиною команди!

Привіт,

Твій фідбек — це потужний заряд! Раді, що компанія стала для тебе не просто роботою, а спільнотою однодумців.

Коментар щодо лікарняних обов’язково візьмемо до уваги.

Твоя команда Peiko 🚀

Підтримали: Parkhomenko Anastasiia