30 грудня 2024 14:44
Усім привіт!
Хочу поділитися своїм досвідом роботи в Peiko 🚀
Я працюю на позиції HR Assistant у компанії Peiko майже рік, і цей час став для мене надзвичайно важливим періодом професійного розвитку. З самого початку мене вразив високий рівень професіоналізму, зокрема підхід до етапу інтерв’ю. Особливо хочу відзначити HRBP Катю — її детальний і конструктивний фідбек після тестового завдання був надзвичайно розгорнутим, такого я не зустрічала раніше у своєму досвіді співбесід. Завдяки Каті я не тільки швидко адаптувалася, але й навчилася брати на себе завдання різної складності та відповідальність, що дозволило мені розширити свої навички та поглибити експертизу в HR-напрямку.
Рік пролетів дуже швидко, але я отримала безцінний досвід і знання, які допомогли мені вирости як фахівцю. Тут я зрозуміла, наскільки важливо працювати в сильній, згуртованій команді, де кожен готовий підтримати, поділитися досвідом і допомогти знайти рішення в будь-яких ситуаціях. Peiko створює атмосферу, де комфортно працювати, вчитися, ставити амбітні цілі та досягати їх.
Рада бути частиною команди та вперед до нових вершин в 2025 🚀
Дякуємо за такий теплий і надихаючий відгук 🌟
Пишаємося нашою командою, її досягненнями та тим, що ти її частина, далі — більше!
Твоя команда Peiko 🚀