6 березня 2024 16:52
Хотів би поділитися своїм досвідом проходження етапів на позицію UI/UX дизайнера.
Відмічу роботу рекрутера Ірини та її питання на першому етапі інтерв’ю. Вони є досить змістовними та дають можливість розкритись, розповісти про свої сильні сторони. Стосовно етапів співбесід, то проходило все дуже швидко, мені завжди писали та казали про статус, якщо трішки затримувалися з зазначеним термінами щодо фідбека. Звичайно сподобалося, що не було тестового завдання, лише етап знайомства та технічне інтерв’ю, зараз це відбуваться дуже рідко, але через це роблять великий акцент на портфоліо.
У мене залишились гарні враження від компанії за цей час проходження співбесіди.
Привіт,
Нам надзвичайно приємно чути, що Ви залишились задоволені процесом відбору Peiko та роботою нашого рекрутера Ірини. Ми прагнемо забезпечити зручний та ефективний досвід для всіх кандидатів, та Ваші позитивні слова мотивують нас продовжувати працювати ще краще.
Дякуємо за Ваш відгук та час, який ви приділили, щоб поділитися своїм досвідом 🚀