18 жовтня 2023 11:42
Компанія, яка блискавично увірвалась в моє життя і стала неймовірно рідною за такий короткий проміжок часу🤍
Я безмежно вдячна Peiko, за те, що сталися зі мною. Працювати з вами було затишно!
Кожна людина в цій компанії — це професійна акула з величезним бажанням до розвитку, але разом з тим добра, щира та завжди готова допомогти.
Процеси — дуже круто налагоджені та структуровані, але і завжди вітаються нові ідеї, адже присутня гнучкість.
Розвиток — для того є всі необхідні умови! І що цікаво — мотивація та бажання до розвитку невимушено з’являються/посилюються в середині тебе під час роботи тут.
Любов — як би то банально не прозвучало, але в цій компанії багато любові, до своєї справи, до людей, до ідей і що найцінніше — просто до життя.
Особливо теплі обійма команді рекрутерів — Ірині Андросовій і Тетяні Будяковій. З Вами було дуже затишно і неймовірно продуктивно працювати разом!
Якщо ви там ще десь вагаєтесь чи варто ставати частиною команди Peiko... то дарма, тут — ❤️🔥 🚀