23 вересня 19:14

Lidiia Tsymborovych, Frontend Developer

Привіт. Хочу поділитися своїми враженнями від процесу найму на позицію Trainee Front-End Developer у компанію Pecode.
З самого початку мене дуже вразила дружня та комфортна атмосфера. Особливо хочу відзначити Ореста — рекрутера. Було надзвичайно приємно з ним спілкуватися: він завжди на зв’язку, дає детальний фідбек після кожного етапу, відповідає на всі питання та пояснює, що відбувається далі. Це реально допомагало відчувати себе спокійніше та більш впевнено, навіть якщо трохи хвилюєшся, що для мене як для тривожної людини, є великим плюсом..

На технічній співбесіді я спілкувалася з Владом. Якщо я чогось не знала або забувала через хвилювання, він завжди давав підказки та підтримував, що робило процес легшим і менш стресовим.

Фінальне інтерв’ю проходило вже з Орестом, Владом і Максимом. Вони ставили дуже доречні питання і також відповідали на мої якщо такі виникали, пояснювали все детально, уточнювали нюанси. Взагалі, у всіх був професійний, але дуже людяний підхід — відчувається, що команда цінує кандидатів і дбає про комфорт під час інтерв’ю.

Весь процес залишив лише позитивні емоції. Я щиро рада, що потрапила до Pecode, і з нетерпінням чекаю початку співпраці.

Дякую всій команді за професійність, відкритість і дружнє ставлення — усе було дійсно чудово!

Підтримали:  Orest Iskiv