8 січня 2024 20:52
Процес найму не зміг залишити мене байдужою, вирішила приєднатись до позитивних відгуків :) Так само проходила співбесіду з Орестом, було дуже легко спілкуватись, були конкретні питання по розюме, а не прохання переказати весь його зміст. Це показало, що підготовка до співбесіди була проведена детально, що не може не радувати.
Після співбесіди Орест завжди був на зв’язку, технічна співбсіда пройшла чудово, було дуже приємно поспілкуватись з частиною майбутньої команди, всі запитання були по темі та дозволили зрозуміти, як вже налагоджені процеси компанії та цінності її працівників. Також було приємно, що команда вже була ознайомлена з тим, що відбувалось на першій співбесіді, що дало можливість ніби продовжити розмову, а не починати все з початку.
Коли отримала офер (а це відбулось максимально швидко після технічної співбесіди), погодилась без сумнівів, адже вважаю процес рекрутингу дуже показовим, і тепер з нетерпінням очікую першого робочого дня.