Мала змогу поспілкуватися з Head of Product та CEO. Хоча ми й не розпочали співпрацю, але хочу поділитися враженнями від процесу відбору.
Процес був ефективним і добре структурованим: лише два етапи, які зайняли не більше тижня. Зворотний зв’язок надходив вчасно, комунікація була прозорою, а атмосфера довірливою.
Хоч я й не можу коментувати внутрішнє робоче середовище, можу сказати, що в компанії рішення скоріше приймаються швидко та зважено. Якщо вони зацікавлені у кандидатові, створюють належні умови та роблять сильну пропозицію, що, на мою думку, дуже цінно на ринку.
Сам продукт стрімко розвивається, входить до переліку найперспективніших стартапів та має амбітні плани з найму на 2025 рік. Можливість повністю віддаленої роботи, ще один важливий плюс. У мене залишилися дуже позитивні враження, і я впевнена, що ті, хто приєднається до команди, матимуть чудові можливості для розвитку, головне, бути готовими швидко приймати рішення та бути відкритим до розвитку.
Работао в PayzOff в 2017 и 2018 годах.
Все понравилось. Хороший коллектив, адекватные задачи. Понравилось отсутсвие «работы ради работы», т.е. не нужно было делать кучу разных подготовок и отчетов помимо основной работы.
Поставили задачу, дали все нужные доки для нее и попросили дать оценку по времени.
Так же понравилось отсутствие бесконечных ежедневных митингов. Раз в неделю как по спринтам обсудили коротко текущее положение вещей по задачам и планы на ближайшую неделю. Дали новые задачи или апдейты по текущим (такое было редко, обычно раз поставили задачу и ТЗ к ней не менялось) и все. Обычно укладывались в
Коллектив высоко квалифицирован и доброжелателен.
В целом остался доволен.