30 вересня 12:18

Davyd Kasumov, Software Engineer (Front-end, Angular) в COMPARUS UA

Хочу залишити дуже позитивний відгук про свій досвід проходження співбесіди в компанію Paymentop на позицію Middle Front-End Developer. Співбесіда складалася з 4 етапів:

1. HR-скринінг
2. Тестове завдання
3. Технічна співбесіда
4. Розмова з hiring-менеджером

HR-скринінг пройшов чудово. Вже на початку спілкування з Лідією я зрозумів, що маю справу з професіоналом своєї справи. Під час скринінгу я відчував, ніби розмовляю зі старим знайомим, і це допомогло мені детально розповісти про свій досвід та розкритися як кандидат. Також Лідія супроводжувала мене на всіх етапах найму. Я відчував її підтримку, і це додавало мені впевненості та сил успішно пройти всі етапи.

Наступним етапом було тестове завдання. Воно виявилося досить простим і виконується приблизно за 3-4 години. Однак я витратив близько 5 годин, оскільки вирішив додати кілька додаткових фіч і завжди намагаюсь показати чисту та якісну роботу.

Одразу після виконання тестового завдання, вже через один робочий день, я отримав запрошення на технічну співбесіду. На цьому етапі хочу подякувати технічним спеціалістам Paymentop за швидку перевірку завдань.

На технічній співбесіді я поспілкувався з досвідченим професіоналом, для якого програмування — не лише робота, а й хобі. Питання були чіткі та зрозумілі. Не на всі запитання я зміг одразу відповісти, але технічний спеціаліст надавав невеликі підказки, щоб я зміг пригадати, за що я також дуже вдячний.

Останній етап — розмова з hiring-менеджером — пройшов, як і попередні етапи, чудово! Ми обговорили мій досвід роботи в команді, процеси, які можна було б покращити. Загалом це була дуже приємна розмова.

В результаті я отримав оффер вже через пів дня після останнього етапу інтерв’ю. Процес найму в Paymentop пройшов дуже швидко. Усі співробітники — неймовірно приємні люди, вони завжди посміхаються, уважно слухають та підтримують. Однозначно рекомендую Paymentop своїм друзям і впевнений, що ми ще не раз зустрінемось!

Добрий день !
Мені дуже приємно отримати позитивний відгук про нашу співпрацю. Ваша оцінка не лише підкреслює зусилля у створенні комфортного і професійного середовища для кандидатів, але й надихає на подальшу професійну діяльність.

Бажаю вам успіхів та нових досягнень у кар’єрі!