22 лютого 2023 9:47

Nadiezhda Khodak, CPO

Я мабуть кращий представник текучки кадрів у цій компанії. Прийшла, коли нас було 5 і рада бути тут, коли нас майже 150.

Дякую по-хорошому «неадекватному» керівництву за час та особистісний розвиток, всі можливості, підтримку від початкових кроків у компанії дотепер. За допомогу в період початку та упродовж війни у вигляді винаймання житла працівникам по країні, компенсацію коворкінгів для роботи в всіх містах у періоди відключення світла, відкриття офісу в Польщі й можливості релокейту з так само оплачуваним житлом, за неурізання заробітних плат в складний для компанії час, можливість розширяти штат, підіймати рівень доходів команді прямими підвищеннями чи бонусами.

Дякую своїм командам дизайну за відданість та вогник в очах, підтримку й розуміння в усіх ситуаціях ♥️. Ви кращі й пишаюсь вами!

Продакт та оперейшн менеджерам за процеси та чіткий напрямок розвитку на майбутнє. Команді розробки, ВА та проджектам — за підтримку й реалізацію складних ідей, контроль якості продукту на виході.

С-левелу за можливість компенсувати розвиток собі та команді у вигляді лекцій та курсів, курсів із вивчення мови, можливість відвідувати міжнародні івенти в фінтех сфері (й за візову підтримку в тому числі — тиждень тому повернулась із ICE LONDON, де разом із сейлз командами представляли продукти компанії). Минулого року, не зважаючи на жодні обставини, команди так само представляли продукти на Money 2020 Amsterdam, SBC Barcelona, Sigma Malta.

Команда: не підійде тим, хто звик імітувати процес, «спускати рукави», ховатись за іншими. Підійде: якщо хочете розвитку скілів, особистого бусту й викликів, вмієте брати й нести відповідальність, маєте професійні амбіції.

Продукт: постійно масштабується, унікальний по фічах й досі не нудно віддавати свій час на його розвиток.

Команда: підтримають і підставлять плече, менторять й допомагають покращити технічні скіли у своїй та зв’язаних сферах.

Керівництво: жодного разу не відмовили у бусті працівників, розширенні команди, виплатах бонусів, компенсаціях коворкінгів, житла та ін.

Графік: у всіх команд — гнучкий, у моіх, творчих, — надгнучкий) без проблем є можливість вписати всі додаткові справи, робити дей оф‘и. Регулярно проводяться 1 ту 1 з працівниками по збору фітбеків, компанія слідкує за рівнем продуктивності, зацікавленості та невигорання працівників.

Процеси: шлях із їх вдосконалення тривав довго, але було враховано побажання кожного відділу для комфортної та продуктивної роботи, наразі нас навіть сапортить окремо найнятий підрядник для джири:) що дозволяє миттєво і гнучко налаштувати все під себе.

За останній період ми сильно виросли як за кількістю працівників, так і за якістю набраних кадрів. Звісно, в процесі відбору останніх, хтось не пройшов випробувальний період чи надто погано зарекомендував під час подальшої співпраці. Кістяк команди працює роками й не сказала б, що ми чимось ображені чи знецінені, навпаки, мотивованих швидко підіймають по кар’єрних сходинках, формуємо нові команди, набираємо людей, з ким працювати справді легко і в кайф.