Я работаю в PG уже больше 2 лет, и за это время успел не только построить команду из нескольких десятков высококлассных L1 саппортов, но и дать начало развитию новых направлений.
Работать здесь — это не про «пересидеть», а про развитие и про новые челленджи. Здесь собрались люди, которые хотят видеть результат своих действий, вместе развивать продукт и себя, и поэтому местами сложно, но по итогу «hard work pays off». Мне очень откликается такое.
Очень круто чувствовать, что мы каждый день, как компания, и как специалисты, развиваемся и двигаемся вперед. Иногда настолько быстро, что и сами иногда в моменте не успеваем адаптироваться) Но всегда по итогу справляемся.
Отдельный поинт — это команда. Рад видеть, как мы всегда с удовольствием собираемся на тимбилдинги и «просто поболтать», и ни разу не обходится без разговоров о работе, ведь это то, чем у нас «горят», чем любят делиться и обсуждать общее дело.
Працювати в PayGames — це історія про можливість створювати дійсно крутий продукт. Як людина, яка тут із самого початку, я бачу, як ми з нуля побудували наш процесинг — зараз це не просто рішення, а потужний інструмент, який працює стабільно та ефективно для бізнесу.
Окремо хочу відзначити що нам вдалося зібрати дуже професійну команду. Ми поважаємо експертизу одне одного і створюємо умови, де кожен може реалізувати свої рішення та розвиватися.
PayGames — це про результат, який ми робимо разом і, чесно кажучи, бути частиною цього процесу — це величезна радість.
Працюю в PayGames 11 місяців, через місяць вже буде рік і хочу поділитися своїми враженнями!
Я знайшов роботу, коли на ринку були великі проблеми з працевлаштуванням. Відразу скажу, що був чудовий та швидкий процес рекрутингу, було приємно спілкуватися та взаємодіяти в процесі з Валею.
За цей майже рік в компанії можу сказати, що PayGames динамічна, реалізовую себе на 100%. Тут швидкий темп, мінімум бюрократії, як приклад — міти по якимось питанням тривають по
Що для мене особливо важливо та приємно це наша бізнес тіма, ми виросли в 5 разів за 1 рік і всі займаються своєю частиною роботи, всі доброзичливі та ми розуміємо, що працюємо на одну ціль.
І загалом я взаємодіяв з людьми з усіх напрямів і всі шли на контакт та допомагали)