6 грудня 2023 10:53
Я працюю в Paydo вже більше року на посаді Head of Customer Support.
Можу сказати, що це справді хороше місце для професійного та особистісного росту. Компанія вкладає значні зусилля в надання не лише високоякісних фінансових послуг, але й в створення атмосфери, яка сприяє розвитку кожного працівника.
Це спільнота, де кожен відчуває себе важливим і готовий допомогти як з робочими тасками, так і з особистими питаннями. Приємно працювати зі справжніми професіоналами в своїй сфері і вчитися чомусь новому. Для мене це особливо важливо, тому що до цього я 5 років працював в геймдеві і сфера фінтех для мене була взагалі іншою планетою, але співробітники компанії допомогли швидко зі всім розібратися. Також, багато інформації вдалося почерпнути з внутрішньої бази знань, де все чітко і покроково розписано.
Компанія займає чітку проукраїнську позицію. Часто відбуваються збори на різні засоби для наших військових. Компанія не працює з білоруськими чи російськими компаніями.
Загалом, Paydo — чудове місце для тих, хто хоче вирости як професіонал, хто прагне цікавих та челенджвоих завдань, хто прагне відкрити для себе нову сферу в IT та попрацювати з класними людьми :)