Працюю в Paybis майже два роки — за цей час жодного разу не думав, що зробив не правильний вибір. У компанії працюють справжні професіонали у своїх напрямах, і співпраця з ними мотивує до постійного розвитку. Я маю унікальну можливість брати участь у створенні інноваційних рішень у сфері криптовалют і фінансових технологій.
Paybis активно підтримує моє професійне зростання, забезпечуючи доступ до ресурсів та можливостей для навчання. Колеги завжди готові поділитися досвідом і допомогти у складних ситуаціях. Тут цінується ініціативність, відкритість до нових ідей і застосування сучасних інструментів, що створює чудові умови для розвитку. За все це, з вiдкритим сердцем можу рекомендувати Paybis :)
Вже залишав відгук про компанію на початку нашої співпраці. Зараз хочу додати після стількох років роботи.
Paybis це дійсно надійна компанія, яка стрімко зростає, не забуваючи про комфорт і персональний розвиток кожного співробітника. Є все, що може працівник хотіти — кар’єрне зростання, соціальний пакет, чудовий колектив, гнучкі умови співпраці.
Окреме дякую за допомогу і підтримку в умовах війни!
Працюю в компанії понад рік. Дуже подобається працювати в крутій команді професіоналів, яка показує, як досягаються високі стандарти. Компанія підтримує і допомагає в навчанні. Умови роботи класні, а колектив — доброзичливий і завжди готовий допомогти. Дуже радий можливості зростати разом із компанією.
Хочу поділитися враженнями від роботи в компанії Paybis. Я працюю трохи більше одного року, і цей час став для мене справжнім професійним проривом. Paybis — це компанія, яка не лише цінує своїх співробітників, але й створює всі необхідні умови для їхнього розвитку. Тут дружній, професійний колектив, який завжди готовий допомогти. Співпраця — одна із головних цінностей. Кожен працівник має змогу зробити свій внесок у спільний успіх.
Я маю чудові умови роботи, які відповідають найвищим стандартам. У мене є можливість працювати віддалено та адаптувати робочий графік у разі необхідності. Працюю з сучасними технологіями й щоденно беру участь у вирішенні цікавих завдань.
Якщо ви шукаєте компанію, де можна зростати професійно, працювати в дружньому колективі та реалізовувати свої ідеї, то Paybis — це саме те місце. Рекомендую її всім, хто прагне знайти цікаву та перспективну роботу у фінансово-технологічній сфері.
Я працюю в компанії Paybis вже майже два роки, і хочу поділитися своїм досвідом роботи тут. Перш за все, хочу зазначити, що Paybis — це дійсно унікальне місце для професійного зростання та розвитку. Колеги завжди готові допомогти, поділитися знаннями та досвідом. Умови праці в Paybis відповідають найвищим стандартам. Ми маємо можливість працювати віддалено, що є великим плюсом в сучасних умовах.
Робота тут — це чудова можливість для тих, хто прагне зростати та розвиватися в дружньому та підтримуючому колективі. Рекомендую Paybis як відмінного роботодавця для всіх, хто шукає цікаву та перспективну роботу в сфері фінансових технологій.
Работаю в компании Пейбис уже почти пол года и всем очень довольна.
Компания делает максимально всё для удобства своих сотрудников, очень гибкий график и поддержка 24/7 вдохновляют всё больше работать и двигаться дальше по карьерной лестнице :) Очень рада, что в своё время сделала правильный выбор
У надзвичайно важкі часи для України компанія Пейбіс задонатила велику суму на потреби Збройних Сил України. Окрім того, протягом всього часу компанія підтримує своїх працівників в Україні. Нікого не позбавили заробітньої плати, працівникам надавали додаткові оплачувані дні, якщо вони переміщались в більш безпечніші місця і таке інше.
Я пишаюсь тим що я є частиною цієї організації. Мабуть, це найкраща команда і тімлід з якими мені доводилося працювати за останні 7 років.
Тепер більш детальніше:
— Гнучкий графік
— Ринкова зп, виплата премій
— Медичне страхування
— Можливість професійного розвитку
— Молода команда ентузіастів
— Тімбілдінги
Працюю в компанії вже 2 роки. За цей час колектив росте і росте, але це ніяк не впливає на дружність і професійність, яка панує з початку мого знайомства із колегами. Компанія робить все для особистого і колективного росту. З фінансової сторони — все на найвищому рівні, також виплачуються премії. Дуже цікавими стають заходи в позаробочий час (тімбілдінг, спільний перегляд різних конференці чи то покер по п’ятницях).