31 січня 2023 19:18
Patron Empowerment залишив по собі лише позитивні враження.
Якщо казати прямо, то мав справу із найкращою (принаймні на момент написання цього коментаря) командою.
У ретроспективі зрозумів багато своїх помилок і відповідно багато чому навчився.
Особливо у технічному плані — отримав незамінний досвід роботи з новими технологіями та архітектурою застосунку.
Компанія працює за ідеєю «ми усі інженери що працюють над спільною справою», що відчувається одразу, ще з моменту проведення технічної бесіди — з тобою спілкуються не як з черговим робітником котрий стоїть нижче за інтерв’юерів по знаннях та досвіду, а як із членом команди одного рівня, що одразу налаштовує тебе на якіснішу та душевнішу взаємодію і відповідно більш злагоджену роботу.
Команда була просто чудовою — зустрів багато цікавих людей із різним досвідом і поглядом на життя, повністю відкритими до спілкування, тому мав можливість обговорити різні технічні аспекти та навіть деякі політичні та філософські питання.
В цілому дуже рекомендую будь-кому отримати подібний досвід.