Дуже крутий продукт, який розвивається з кожною хвилиною. Завжди цікаві таски, гнучкі процеси, а команда — це краш <3
Працюю тут вже 4 місяці і радію кожного робочого дня, що опинилась в такій приємній команді. Чудова компанія, перспективний та успішний продукт. Робота ремоут, конкурентна заробітня плата, неймовірні можливості для росту та розвитку як хард так і софт скілів. Рекомендую Party.Space та рада бути частиною нашої команди!
Рекомендую компанію, оскільки за пів року роботи можу розказати тільки про плюси:
— найсуттєвіша перевага — це чудові люди, спеціалісти, які готові допомогти і проконсультувати по робочим питанням, а також я знайшла тут друзів, які підтримують завжди,
— цікавий проект, завжди є щось нове, тобто, є постійний розвиток,
— конкурентна заробітня плата,
— різний формат роботи (офіс, віддалена робота).
Я рада бути в команді Party.Space, допомагати розвивати продукт і поширювати знання про компанію у всьому світі.
Крута компанія! Супер команда, сучасний продукт, який спроможний привнести зміни в нинішний світ віртуальних івентів. Конкурентна заробітня плата, гарна система бонусів та взагалі супер приємний колетив професіоналів.
Дуже цікавий проєкт із різноманіттям технологій! Весела та талановита команда!
ᕕ( ᐛ )ᕗ
Сучасний підхід, чудовий продукт, яким пишаєшся і який постійно стає все крутішим, команда талановитих спеціалістів своєї справи, є можливість для розвитку своїх навичок, конкурентна заробітна плата. Вважаю, що мені пощастило бути членом такої крутої команди.
Чудова компанія!
Проводили співбесіду у фірмовому просторі (це вам не zoom). Ефект занурення 100%.
С технологічної точки зору є все. Можно працювати с чим заманеться. Робота с аудіо, відео стрімінгом, 3D, та криптовалютами. Це просто мрія для кожного розробника. Це майбутнє Метаверсу!
Дуже класний та дружній колектив.
Усім рекомендую.
Рекомендую.
Удобный график работы, конкурентный уровень зарплаты.
Очень легко нашел общий язык с руководителем, а также влился в коллектив. На протяжении двух лет получал удовольствие от работы с этой командой, с некоторыми коллегами стали хорошими друзьями и за пределами офиса. Из моего опыта, работодатель заботится о своих сотрудниках, а также об их развитии (посредством неформальных тимбилдингов и team learning сессий), а также помогает доступом к онлайн-курсам для повышения хард скиллов.
p.s. а еще в офисе классная кухня, мне очень понравилась