9 серпня 2024 22:02
За більше ніж три роки роботи в Panda team я мав честь бути частиною неймовірної команди професіоналів, яка постійно мотивувала мене на професійний ріст і самовдосконалення. Як PHP Developer, я отримав можливість працювати над цікавими і складними проєктами, використовуючи передові технології та практики.
Компанія створює сприятливе середовище для розвитку, де кожен співробітник має можливість висловити свої ідеї та пропозиції. Особливо варто відзначити підтримку з боку керівництва та колег — це справжня команда, де кожен готовий допомогти і поділитися знаннями.
Я дуже вдячний Панді за цей неймовірний досвід і впевнений, що здобуті знання та вміння допоможуть мені в подальшій кар’єрі. Це місце, де дійсно цінують професіоналізм, ініціативність і бажання розвиватися.
Особлива вдячність своєму керівнику напрямку розробки В’ячеславу Юдіну за мотивацію, свободу дій та підтримку в роботі і просто особисте відношення як людини.
Такій команді я бажаю успіхів у діяльності, постійного розвитку та процвітання! Panda — the BEST )