P2H, Inc

Харків, Львів

5 лютого 2025 21:14

Nataliia Monzhyievska, Business Analyst в N-iX

Після трьох років роботи в P2H у мене залишилися лише позитивні враження. Це компанія, де люди — на першому місці.
Коли я тільки приєдналася до команди, почалося повномасштабне вторгнення, і P2H проявила справжню турботу про співробітників: забезпечувала своєчасні виплати, допомагала з житлом, організовувала релокацію в безпечніші регіони та надавала іншу необхідну підтримку.
У компанії цінують ініціативність — всі мої ідеї завжди знаходили відгук, а думка справді мала значення. Протягом усього періоду роботи я відчувала себе важливою частиною команди.
P2H дала мені можливість зростати професійно, вдосконалювати навички, працювати з талановитими людьми, брати участь у цікавих проєктах, їздити у відрядження та отримувати чесний, конструктивний фідбек.
Окремо хочу відзначити People Partner-ів — це окрема любов. Це ніби регулярний сеанс із людиною, яка не просто виконує роль психолога, а добре тебе знає, розуміє твої потреби та підтримує, ніби ти їй рідна. Вони завжди вислухають, допоможуть знайти рішення та щиро турбуються про твій комфорт і розвиток.
Також БА-ком’юніті — тут аналітики активно спілкуються, діляться досвідом і знаннями, що сприяє професійному розвитку.
P2H — це компанія, яку я однозначно рекомендую для роботи. І безмежно вдячна за свій шлях і досвід саме тут.

Наталія, дуже дякуємо за такі теплі слова про людей, які творять P2H. Неймовірна команда — це те, що робить компанію такою, якою вона є. Також велика подяка за твій внесок у розвиток компанії та можливість пройти частинку професійного шляху разом! Бажаємо успіхів і сподіваємося на можливість співпраці в майбутньому!