30 березня 2022 12:18
Доброго дня! Хочу поділитися історією спілкування з компанією.
У компанію я шла за рекомендацією, тому заздалегідь знала для себе + та -, нюанси по соц пакету.
Зі мною зв’язалася ректурет компанії. У її месседжі одразу була узгоджена дата, час співбусіди та лінк на вакансію. Здалося трошки дивним, що навіть не поцікавилися знаю я щось про компанію i можливо потрібно щось росповісти більш детально, але в цілому я закрила на це очі.
Теперь про позитивне. Атомфера інтерв’ю сподобалась, хлопці дуже відкрито спілкувалися, відповіли на питання,честно розповіли деякі нюанси з якими потрібно буде працювати, за що їм великий респект, в цілому ми були на одній хвилі.
Мені зробили оффер. Я написала рекрутеру нюанси, які ми обговорили на співбесіді та попросила ще раз проговорити обов’язки (цього не будо указано у описі вакансії) та умові співпраці, на що послідувала відповідь, що вона узгодить усе з TL та PM та повернеться з фідбеком. Три дні я чекала на відповідь. Фібдеку стосовно обов’язків я так і не отримала. Все що отримала через тиждень очікувань від зробленого офферу — це те що команія не може нічого запропонувати та вони відкликають оффер, та подякували за приділиней час :)
Після цієї «офіційної відповіді» рекрутер мені перстала відповідати та ніяких пояснень від компанії я не отримала стосовно такого кроку.
Будьте пильними при виборі та цінуйте свій час!
Світлано, вітаю! Дуже дякуємо за позитивний відгук про команду та інтерв’ю, а також відвертий відгук про комунікацію. Ми розібрали ситуацію в команді і знайшли момент, де стався збій та потрібно було поспілкуватися особисто, а не в листуванні. Також знаю, що наш Recruitment Lead Наталія Мала обговорила ситуацію з Вами і ви дійшли згоди, що жива розмова змогла б допомогти. Дякуємо Вам за відкритість до комунікації. Команда Р2Н бажає Вам успішного професійного розвитку і мирного неба!