1 листопада 16:47

Serhii Molnar, Project Manager в Maincast

Пропрацював у компанії майже два роки. Загалом, можу відмітити цей досвід як позитивний. За час нашої співпраці компанія намагалася створити нові і покращити існуючі умови праці для того, щоб усім працівникам, і зокрема мені, було комфортно працювати. Компанія має просторий і зручний офіс, який оснащений всім необхідним і навіть більше. На час відсутності електроенергії офіс повністю автономний, що є величезним плюсом. Також компанія йде у ногу з часом та трендами, додаючи у своє портфоліо проєкти з найсучаснішими технологіями і впроваджує ці практики у наявні (мова про ШІ та все, що від нього походить). Ніхто не змушує ходити в офіс, але якщо ти є регулярним його відвідувачем, то не пропустиш найостанніших новинок чи змін в компанії.
Виходячи з мого субʼєктивного досвіду на посаді проєктного менеджера, можу відмітити наступні плюси:
— можливість самому вибирати по якій методології вести той чи інший проєкт і організовувати всі процеси як ти вважаєш за потрібне;
— різноманіття дрібних та середніх проєктів та доменів, що дозволить здобути експертизу та досвід, які можна буде потім використовувати в майбутньому;
— більшість людей, з якими я мав змогу співпрацювати на різних проєктах, — це максимально відкриті, високопрофесійні та чесні люди, з якими мені жодного разу не доводилося вирішувати конфліктні ситуації.

З мінусів можу виділити наступні:
— не нормований робочий графік для проєктного менеджера — часто доводилося виходити на дзвінки та зустрічі з клієнтам або дуже пізно ввечері або дуже рано вранці, що часто призводило до перепрацювання та неможливості внормувати роботу;
— мало можливостей для професійного розвитку — нестача серйозних проєктів, на яких можна професійно зростати і розвиватися загалом обумовлена станом ринку та фінансовими можливостями клієнтів і це не є мінусом компанії, однак в моєму випадку настав момент, коли я хотів більше обовʼязків і відповідальності, але в пулі не було такого роду проєктів, які би відповідали моїм очікуванням чи вимогам;
— нюанси з виплатою заробітної плати — час від часу бували затримки, також після проходження грейдування отримання заробітньої плати слід очікувати аж за три місяці після його успішного проходження.

В загальному, я можу сміло рекомендувати цю компанію людям, які хочуть спробувати щось нове і які знаходяться лише на початку своєї карʼєри. Ви здобудете безцінний досвід та навички.

Підтримали:  Khrystyna Boiko

Сергію, дякуємо Тобі за відгук та за співпрацю!