2 лютого 2024 19:38
Привіт) Хочу поділитись своїм відгуком про роботу в компанії)
Працювала в OTAKOYI два роки. Це були одні з найкращих років моєї професійної діяльності. 🙂
Протягом роботи у відділі HR, як офіс-менеджер та HR administrator, я мала змогу працювати в дружньому та професійному колективі, де кожен день був наповнений новими викликами (не завжди простими) та можливостями для особистого та професійного зростання.
Хочеться відмітити усю свою команду HR відділу, які були готові прийти на допомогу в будь-який момент, особливо Христині Бойко, за підтримку, за розуміння, за чуйність, за її професіоналізм.💛
В компанії гарно прописані та впровадженні усі процеси онбордингу/оффбордингу працівника. Загалом хочу відмітити, що в компанії дуже круті та гарно працюють УСІ УСІ ПРОЦЕСИ!!!! Що є дуже важливим елементом у житті компанії! (Мала змогу порівняти з іншими компаніями та організаціями, тож хочу сказати, що це було найкраще місце та компанія з налагодженими процесами та усім іншим).
Особливо ціную відкриту та легку комунікацію як з працівниками, так і з фаундерами! Вони завжди були готові допомогти та підтримати, що створювало ефективну та продуктивну робочу атмосферу.
Крім того, важливим аспектом мого досвіду була можливість брати участь у різних організаційних та HR процесах компанії, що дозволяло мені активно включатись в життя та корпоративну культуру компанії.
В цілому, мої два роки в цій компанії принесли мені багато цінного досвіду та знань, які я з задоволенням вже використовую у своєму житті.
Якщо у вас виникає питання чи працювати у цій компанії — то скажу, що однозначно ТАК! ВАРТО СПРОБУВАТИ!!! Тут турбуються про працівників та корпоративну культуру загалом!
Дякую всім колегам та керівництву за цей час та можливість працювати в такому чудовому місці та з такими людьми!!🖤💛