22 липня 2019 22:14
Працював в компанії на протязі
—Щодо колективу, то люди ввічливі та з хорошим відчуттям гумору, тож сумувати не прийдеться,
компанії швидко знайшов друзів та однодумців.
—До керівництва претензій не було, приємні люди які неодноразово зможуть тобі допомогти та вислухати твою думку щодо покращення твого рівня в команді, якщо щось потрібно, чи виникли проблеми, потрібно тільки запитати, і все можна вирішити.
—Піднімали настрій смаколики та різні вкусняхи які можна було знайти на кухні, а також кожного четверга невеличкі солодощі для кожного праціника що дуже круто.
—Досить часто в компанії різного виду івенти, корпоративні відпочинки, змагання з іншими IT компаніями, наприклад гра (Що? Де? Коли?), також змагання між колегами де я зміг вибороти свій приз :), корпоративні відпочинки, дуже запам’ятався відпочинок поблизу Карпат який відбувся минулої осени.
—В команіі присутні курси англійської мови, де я зробив апгрейд свого рівня. Тож якщо твій рівень not so cool, в компанії ти його піднімиш швидко, головне бажання та старання.
—Також курси як для Back-End and Front-End в компанії присутні, правильно вибрати свій напрям розвитку і вперед.
—Щодо проектів, то їх вдосталь, якщо потрібно використати знання які здобув з теорії по чомусь новому що вивчаєш, потрібно підійти та поговорити щоб тобі дали проект з використанням твоїх знань.
—Офіс зручний і просторий, ком’пютерна техніка швидка та якісна, 2 Dell якісних монітори з core 7, 12 гб озу дозволяє не відчувати лагів за роботою.
В загальному крутяцька компанія в якій було дійсно приємно та гордо приходити на роботу, в якій якщо добре старатись можна отримати море знань та позитиву ;).