30 квітня 2024 23:10
Я довго думав писати мені коментар чи ні , але після прочитаного тут вирішив залишити .
Десь 2 місяці тому в ПАТ «Банк Восток» була вакансія на позицію .Net розробника , я не відкликався на неї так як одним із пунктів було «досвід роботи та знання Vue.js» який я не знав . Десь через тиждень коли Вони розмістили цю вакансію мені написав HR та запропонував ознайомитись з цією вакансією . Після пару переписок мені запропонували пройти інтерв’ю на якому тай до нього я уточнював , що це норм що я не знаю Vue.js, на що отримав відповідь " так все Ок , ти ж можеш його вивчити потім " думаю ну ок , не біда можна і вивчити раз треба , таке буває. Саме технічне пройшло доволі весело щось відповідав щось ні (Тим лід який проводив був дуже приємний і веселий це однозначно +). Після інтерв’ю попросили зробити тех завдання з Vue.js , думаю ну ок . Потративши 3 ночі щоб розібратися і зробити більш менш щось пристойне (на мій погляд. Звісно для люди яка знає Vue.js це було не дуже). я відправив тех і ждав . Через тиждень я отримав фітбек . То шо мені нічого не сказали по тех частині то ладно , але сам прикол був в тому що після запитання " що не так зробив чи що не сподобалось " отримав оце «Ми шукаємо людину з більшим досвідом роботи на Vue.js». Як на мене це не дуже професійно, віднімати у людини час при тому знати що вона не знає того що Вам треба а потім щей на це тикати носом .
Добрий день, Денисе!
Раді, що співбесіда Вам сподобалась та залишила позитивні враження.
Так, на вакансію, ми розглядали кандидатів, які мали досвід з іншими JavaScript фреймворками, але зацікавлені в розвитку Vue.js. Тестове завдання було запропоноване Вам наприкінці співбесіди, для того, щоб зрозуміти, що Ви готові опановувати нові знання.
Рішення виконувати завдання було Вашим, виконувати його 2 ночі (як Ви зазначали у нашому листуванні), теж Ваше рішення.
На виконання тз дається тиждень, (якщо потрібно кандидатові, то більше).
Якщо ми даємо кандидату тз, це означає, що ми бачимо в ньому потенціал, і при успішному виконанні тз готові запропонувати співпрацю тому, що ми цінуємо наш час і час кандидатів.
Бажаємо Вам успіхів!