29 січня 2024 9:20
Хочу поділитись своїм враженням від компанії Восток, в якій працюю вже більше двох років
По перше, це люди — команда, з якою я працюю це як кращі друзі, які завжди підтримають та допоможуть. Ментор, яка допоможе пройти перший єтап, і в подальшому допомогає розібратись з усіма труднощами що можуть бути.🤍 Hr завжди роблять все щоб серед тижня були активності, які ще більше покращують атмосферу. Також Лід QA проводить додаткові активності для тих же цілей серед куманди тестувальників. Що сприяє більш продуктивному та при цьому лайтовому настрої під час роботи, тому що коли комунікація налагоджена, то і робота йде швидше 🐱💻 (до речі, у нас є свій унікальний мерч, який офігезний)
По друге, це проекти — вони дуже цікаві, і через це робочий день завжди пролітає, тому що вдається з головою поринати в задачі і розбирати найприкольніші кейси 🐱🚀
По третє, це досвід — він тут дуже потужний, через різноманіття задач на проектах, можна осягнути майже всі види тестування (звісно при бажанні та зацікавленості).
По третє з половиною (бо це підпункт більше) — це зростання як спеціаліста всередині компанії. Для зростання необхідно вивчати нове, за цим слідкує Лід та Ментор, ну і звісно ви самі узгоджуєте цей план, щоб цікавість не пропадала.
Тому ця компанія це підпал серденька 💖