ORIL

Львів, Маямі (США)

1 травня 2023 11:24

Nazarii Omelchenko, Front End Developer в ORIL

Працюю в ORIL спочатку на посаді front end, а зараз як back end developer вже понад 2.5 роки і це були дуже насичені на різноманітні челенджові таски роки, що дозволило мені набратися багато досвіду.

На проектах мав змогу попрацювати з новими для себе технологіями і навіть змінити напрямок свого розвитку.

Дуже хочу відзначити дружну атмосферу в компанії, чудове ставлення до працівників, постійні онлайн/оффлайн активності і сам колектив, колектив це мабуть найбільше, що мені імпонує в компанії, адже за 2.5 роки я не зустрів жодної людини з якою я б в майбутньому не хотів працювати чи просто спілкуватись.

Також хочу відмітити, що компанія дбає про розвиток своїх працівників в різних напрямках, чи то англійська, різноманітні курси, або спорт.

Якщо ви зараз в роздумах чи варто доєднюватись до ORIL, то спішу розвіяти ваші сумніви, адже я дуже радий, що зміг доєднатися до такої крутої команди і вам усім раджу того ж самого.

Nazarii, дякуємо за теплі слова. Для нас цей зворотній зв’язок є особливо цінним.
Радіємо, що ти частина команди ORIL :)