OpenVPN

Київ, Львів, United States, Pleasanton CA

Я працюю в OpenVPN трохи більше 4 років, і мені дуже подобається компанія. Я ціную свою роботу та вважаю себе лояльним працівником. За цей час компанія неодноразово демонструвала, як вона піклується про своїх співробітників і цінує їхній вклад.
Я працюю майже повністю віддалено (99%), але в Києві є чудовий офіс, який обладнаний усім необхідним для комфортної роботи, навіть в умовах сучасних реалій. Віддалена робота для мене є великою перевагою, оскільки вона дозволяє економити час, який би витрачався на дорогу.
Особливо мені імпонує те, що OpenVPN — міжнародна компанія, і наша команда розташована на різних континентах. Це унікальний досвід співпраці та справжньої дружньої атмосфери. Компанія ретельно підбирає співробітників, і я бачу, що мої колеги також дуже лояльні, професійні та віддані своїй справі.
Важливим фактором є винагорода. В OpenVPN конкурентна зарплатня, яка регулярно переглядається відповідно до досягнень співробітника. Я особисто вважаю її цілком конкурентоспроможною.
OpenVPN підтримує Україну і словом і ділом, а також підтримувала і продовжує допомогати робітникам під час повномасштабгного вторгнення. На початку надавалась допомога з релокацією, індексували зарплатню при падінні курсу, забезпечували працівників необхідним для роботи та обладнуючи офіс для створення пункту незламності OpenVPN.
Компанія дійсно піклується про своїх працівників і пропонує безліч привабливих бонусів. Як IT-компанія, OpenVPN є прикладом того, як створювати умови, в яких люди працюють із задоволенням і залишаються на багато років.

Працюю в OpenVPN вже 8 років і за цей час спостерігала, як компанія активно розвивається, трансформуючись та вдосконалюючи продукти. Це робить проекти не лише цікавими, а й справді інноваційними. Для дизайнерки важливо бачити результати своєї роботи, отримувати фідбек від користувачів і впроваджувати власні ідеї — в OpenVPN це цілком можливо. Також тішить реальне використання best practices методологій дизайну інтерфейсів.

Особиста історія CEO компанії Francis Dinha захоплює та надихає!

Особливо хочу відзначити неймовірну підтримку компанії під час війни. Офіс, який став прихистком та надійним тилом під час блекаутів — це безцінно! Це винятковий приклад турботи про співробітників, а численні донати на підтримку України викликають велику повагу.
Бенефіти вражають: медичне страхування, компенсації за навчання, курси англійської, велбіінг-програми, цікаві та корисні тренінги, сімейні майстер-класи та спільні походи в гори і багато іншого. Відчувається справжня дбайливість про комфорт співробітників. А отримати коробку з затишними смаколиками під час зимової львівської мряки та серед невеселих новин військової реальності України — це один з багатьох прикладів турботи про своїх працівників.

Зарплата гідна, і перегляди відбуваються регулярно.

Колектив чудовий — дружні й професійні колеги завжди готові допомогти. Командні заходи додають позитиву і сприяють єдності.

OpenVPN — надійний роботодавець, і я рада бути частиною цієї команди вже стільки років ❤️.

Підтримали: Tetiana Khorkava

Працюю тут вже 7 років, мучусь КОЖЕН день! :)

Звісно, це жарт, бо насправді це місце, де можна і працювати із задоволенням, і розвиватися професійно. Приєднавшись до компанії сім років тому, на позицію тоді QA Manual я пройшов шлях до QA Lead, наша команда з 3-ьох людей виросла до 30-ти, компанія в загальному теж показала кратний ріст.

З впевненістю можу сказати що тут цінується кожен працівник, ініціативи заохочуються, а зворотний зв’язок завжди конструктивний. Також компанія постійно інвестує у навчання та розвиток працівників, компенсація спорту, курсів, сертифікацій, медичне страхування, все на високому рівні.

Важко буде перечислити все через що ми разом пройшли, і через що проходимо далі.
Спочатку COVID, тепер повномасштабне вторгнення росії, війна. Та завжди в мене була впевненість в завтрашньому дні, в моменти коли колег по галузі звільняли одним днем і блокували всюди доступ — нам авансом перераховували гроші і обіцяли бути з нами.

CEO та кофаундер Френсіс, ще коли був у нас у Львові, до повномасштабної війни, ділився своїм баченням та цінностями компанії OpenVPN, а саме — відношення до нас ніколи не буде як до «просто контракторів», його метою є збір професіоналів своєї справи, ріст спеціалістів всередині компанії, адже він знає і розуміє що справжнє «value» можна отримати разом високо вмотивованими професіоналами, які виконують свою роботу вже далеко не перший рік, а не постійним плином кадрів, коли кожних декілька років люди змінюються і просто не в контексті того, що відбувається в компанії.
І це не просто слова, це все доведено діями, роками. Як на мене це найкращий показник. Вдячний всім колегам і компанії за ці роки. Продовжуємо далі ;)

Працюю в OpenVPN вже чотири роки, і на даний момент це мій найпозитивніший досвід серед інших компаній.
Перше — це дуже скіловий і теплий колектив цікавих і компетентних людей, які завжди готові допомогти і поділитися своїм досвідом.
Компанія використовує підхід remote first. І загалом OpenVPN дуже гнучкі в багатьох питаннях. Немає бюрократії, все вирішується швидко і надзвичайно лояльно.
Окремий пункт — спектр бенефітів — від медичного страхування до програм підтримки wellbeing, компенсації за навчання та курсів англійської і багато іншого. Відчувається справжнє бажання створити комфортні умови, а не для галочки надати щось більш-менш конкурентне. Компенсація достойна, перегляди регулярні.
Особливо хочу відзначити неймовірну підтримку компанії під час війни — це справді винятковий приклад турботи про своїх співробітників, не кажучи вже про численні донати на підтримку України.

З упевненістю і щиро рекомендую!

Підтримали: Tetiana Khorkava

Я працюю в компанії OpenVPN вже більше п’яти років на посаді QA, і мій досвід роботи тут викликає лише позитивні емоції. Протягом цього часу я мав можливість спостерігати, як компанія активно розвивається, впроваджуючи нові рішення і вдосконалюючи існуючі продукти, що робить наші проекти цікавими та інноваційними.

Одним з плюсів роботи в OpenVPN є хороший соціальний пакет, який включає покриття практично будь яких потреб. Компанія також забезпечує конкурентоспроможні компенсації.

В компанії практично не існує жодної бюрократії, все базується на довірі і взаємоповазі.

Компанія постійно інвестує в розвиток своїх продуктів, що дає можливість нам, як спеціалістам, вдосконалювати свої навички та брати участь у створенні рішень, які мають значний вплив на ринок.

Загалом, у нас працюють цікаві люди з усіх куточків світу, у нас класні тім білдінги, і завжди хороша атмосфера

Підтримали: Tetiana KhorkavaBodjaSyper

Працюю в OpenVPN три роки і хотіла б поділитися своїм досвідом.

З переваг:
— Відсутність трекінгу робочого часу — тут важливий результат роботи. Це дає мені свободу планувати свій день та зосереджуватися на досягненні цілей.
— Можливість працювати дистанційно, що дуже зручно, якщо ви цінуєте гнучкість.
— Медичне страхування, компенсації за навчання та курси англійської мови, юридична та бухгалтерська підтримка, велбіінг, різноманітні тренінги, вебінари... — список досить великий)
Компанія також проявила себе як надійний роботодавець, підтримуючи колег під час війни ❤️.
— Колектив — дружні та супер круті колеги, які завжди готові поділитися знаннями та підтримати 😊.
— Командні заходи.

Загалом, робота в OpenVPN приносить мені задоволення, я бачу свій розвиток та ріст тут.

З упевненістю рекомендую компанію 🙂

Підтримали: Yuliia KolisnykBohdan Kobilnyk

Працюю в OpenVPN пів року, політ нормальний.
Для мене вирішальним при виборі компанії були такі фактори як ремоут та налагодженість процесів, без бюрократії. Тут з цим все гаразд.
OpenVPN — це remote-first компанія, є офіси у Києві та Львові, які працюють як коворкінги.
Це компанія, де тобі повністю довіряють з першого дня, і де можеш проявити ініціативу.
Також можу сказати, що для OpenVPN основний капітал — це люди, компанія дуже проявила себе у воєнний час, підтримавши співробітників.
Дуже драйвить, що всі заряджені тим, що роблять і створюють справді якісні продукти, якими користуються по всьому світу.
**Коротко кажучи, highly recomended як роботодавця.**

Продуктова компанія з крутими продуктами та крутими командами.
Мав нагоду працювати рік в компанії на позиції Python dev.
Плюси:
— медичне страхування;
— ринкова/вище ринкової оплата праці;
— відсутність логування часу — головне зробити роботу, а коли і як вирішує робітник;
— скілові та круті співробітники;
— відсутність бюрократії;
— хороше апаратне забезпечення;
— можливість працювати віддалено ще до пандемії;
— дійсно круті та відомі продукти, про які я знав ще до того, як потрапити в компанію;
— класні тім білдінги.
Також під час роботи тут мав можливіть відвідати з працівниками Pycon Berlin, де компанія повністю оплачувала проживання та все пов’язане з тижневим відрядженням.